България ?!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Аз не мисля, че някой би си тръгнал от БГ заради политиците...
Виновни са не те, а хората.
Като че ли при натрупването на критична маса българи започва верижна реакция от наглост, лъжа, измама, простотия и т.н. отрицателни епитети...
Как иначе ще се обясни факта, че българите в чужбина (е, не всички де, ама достатъчно) са свестни и културни хора?
А Симеон - човека си мисли за семейството, повикаха го стадо тъпи овце и той дойде, сега гледа благо и си взима, каквото може... А след 2 години ще си ходи...
Червените приказват умно и разумно, но са лицемери... БСП и НАТО - ха-ха... Ама те май са на ход...
СДС се превърна в черна дупка... Поне Иван Костов си мълчи, вместо да бръщолеви като другите...
Мисля, че в Канада всеки има шанс да си попадне на точната житейска позиция в живота... Понеже всеки човек умее да орави нещо, то системата би го изхвърлила от всички неподходящи за него места и той или би умрял, или ще си намери мястото.
Докато в БГ може цял живот да вегетираш не на мястото си... Защото няма място за всички... Знаете за кои има място.
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Заключено