Прати ми бай Гошо за няколко дни.

Ако искаш истината от мене ето ти я...тука повечето теми са пълен булшит и влизам само да се похиля малко с 2-3 потребителя. Радвай се, ти имаш привилегията да си един от тях.

мерси, ще почерпя !tonny написа:Не за това, аз съм сам в къщи и няма с кого да си кажа наздраве...![]()
Прати ми бай Гошо за няколко дни.![]()
Ако искаш истината от мене ето ти я...тука повечето теми са пълен булшит и влизам само да се похиля малко с 2-3 потребителя. Радвай се, ти имаш привилегията да си един от тях.
Амииии ... да.myhata II написа:е то по твоята логика, ако прочетеш статистиките за финансовото състояние на редовия канадец, то цяла Канада са със повреден телевизор .pumpy написа:А ти защо съдиш за хората по себе си?myhata II написа:защото човешкото око е ненаситно и иска още и още ...
накрая изпадаш в дебт и се зомбясваш в името на парите, кое му е хубавото ?
по добре "юност" отколкото цял живот робче на банките
Ако нямаш глава на раменете си, банките не са ти виновни.
Просто мисли преди да ползваш пластината, а ако не можеш пробвай това YNAB, помага ако и когато имаш нужда. Ако и тогава не можеш да се контролираш повредата е в твоя телевизор...
Ако правилно съм те разбрал - че хора които не могат да се самоконтролират, трябва да стоят далеч от кредити.Marto написа:В доста щати бензиностанциите дават такива отстъпки, защото малката печалба от бензин отива на кино, когато някой плати с кредитна карта (особено ако е някоя от с як КЕШ бЕк).
А и мухата си е прав за себе си - много малко хора вземат карти в кижижи
правятПавел написа:Мух, я кажи като през две години си подменяш колите, кеш ли ги плащаш и дилърите правят ли ти отстъпка за това
Aбе бъзикате се с мухата, но фактът е, че промоциите са 0% лихва или еди колко си хиляди долара отстъпка за КЕШ, но не и двете в почти всички случаи.myhata II написа:правятПавел написа:Мух, я кажи като през две години си подменяш колите, кеш ли ги плащаш и дилърите правят ли ти отстъпка за това
а и най изгодно е когато има промоция за кеш, и стават много изгодни дилове
Което показва и реалната "цена" на тези 0% лихва за 60/72/84 месеца - която е точно стойността на този кеш дискаунт.Marto написа:Aбе бъзикате се с мухата, но фактът е, че промоциите са 0% лихва или еди колко си хиляди долара отстъпка за КЕШ, но не и двете в почти всички случаи.myhata II написа:правятПавел написа:Мух, я кажи като през две години си подменяш колите, кеш ли ги плащаш и дилърите правят ли ти отстъпка за това
да, ама за находчивия зъболекар Пумпи, точките от картата за самолета са по важни от едни 10к разлика в джоба !Panem et Circenses написа:Което показва и реалната "цена" на тези 0% лихва за 60/72/84 месеца - която е точно стойността на този кеш дискаунт.Marto написа:Aбе бъзикате се с мухата, но фактът е, че промоциите са 0% лихва или еди колко си хиляди долара отстъпка за КЕШ, но не и двете в почти всички случаи.myhata II написа:правятПавел написа:Мух, я кажи като през две години си подменяш колите, кеш ли ги плащаш и дилърите правят ли ти отстъпка за това
Обаче има и още нещо - върху цената на автомобила се начисляват такси (GST/PST/HST) така че купувача в кеш винаги ше плати по-малка тотална цена заради факта че плаща по-малко такси!!!
Например (само условно):
$30,000 крайна цена при финансиране (с всичките delivery и други административни такси)
срещу
$20,000 крайна цена при кеш плащане (с всичките delivery и други административни такси)
Каква ще бъде финалната цена с начислените такси зависи от това къде сте в Канада, но купувача в кеш ще е ВИНАГИ с едни гърди напред
Panem et Circenses написа:
Например (само условно):
$30,000 крайна цена при финансиране (с всичките delivery и други административни такси)
срещу
$20,000 крайна цена при кеш плащане (с всичките delivery и други административни такси)
Каква ще бъде финалната цена с начислените такси зависи от това къде сте в Канада, но купувача в кеш ще е ВИНАГИ с едни гърди напред
Майна, майна, едни 10к УСЛОВНОmyhata II написа:
да, ама за находчивия зъболекар Пумпи, точките от картата за самолета са по важни от едни 10к разлика в джоба !![]()
ама ако ме питаш мен, проблема си е в неговия телевизор, просто ги няма в наличност първите 20 к.![]()
![]()
гроздето кисело щото на високо
tonny написа:Не за това, аз съм сам в къщи и няма с кого да си кажа наздраве...![]()
Прати ми бай Гошо за няколко дни.![]()