Стоматолог в Монреал
Re: Стоматолог в Монреал
слава-богу нямам ни кариеси, ни пломби, надявам се да не падат много, каквото и да е то 

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Много правилно ти е казал жената - ти да не би да стана зъболекар В Канада?pumpy написа:И нещо лично като човек, не като специалист. Преди 11 години, съвсем случайно се засякох с Д-р Петрова на един паркинг пред Кавендиш Мол в КДН. Човека, с който бях ме представи на "дофторицата" и аз още преди да съм си отворил устата да кажа "добър ден" ми беше казано: "забрави за професията си, никога няма да успееш да я практикуваш в Канада"...... - no comments
Не че е необходимо да отговарям на всяка простотия, която пишеш, но този отговор е лесен, looserGuinness написа:Много правилно ти е казал жената - ти да не би да стана зъболекар В Канада?pumpy написа:И нещо лично като човек, не като специалист. Преди 11 години, съвсем случайно се засякох с Д-р Петрова на един паркинг пред Кавендиш Мол в КДН. Човека, с който бях ме представи на "дофторицата" и аз още преди да съм си отворил устата да кажа "добър ден" ми беше казано: "забрави за професията си, никога няма да успееш да я практикуваш в Канада"...... - no comments
https://www.cdsbc.org/home/registrant-l ... 155d026120"

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Guinness, да взема да ти донеса малко лед за този burrrrrrnpumpy написа:Не че е необходимо да отговарям на всяка простотия, която пишеш, но този отговор е лесен, looserGuinness написа:Много правилно ти е казал жената - ти да не би да стана зъболекар В Канада?
https://www.cdsbc.org/home/registrant-l ... 155d026120"