А-а, ние сме реалисти в нашето семейство, няма нужда. Лесно можеш да се разкрасиш, с пластична хирургия, обаче за парите не знам как ще се оправиш, има начин и хора, които могат да ти помогнат да вземеш застраховката и каквото е останало от парите на татко ти, ама ако те хванат ще лежиш до живот. Не знам.Bistra написа:При мен се е получило и без книга.Ама щом казваш, дай Боже и на майка ти да се случи!
Рубрика "Нашата гордост"
Re: Рубрика "Нашата гордост"
- Bistra
- Напуснал форума
Oт онези ли реалисти...от четвърти километър? Ай мерси от такъв реализъм! Ще се оправя някакси. Ти не ми бери грижа!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Чоека ти говори за неща дето не само, че не си чувала, ами даже не си и сънувала. Как да ги знаеш кааак...?! Ти там на село само с патките комуникираш, а то с каквито се събереш, такъв и ставаш. "Битието определя съзнанието!" Иначе няма нищо лошо в мечтите... те са безплатни...myhata II написа: Мухата и в действителността е "галантен" и "учтив" , такова му е възпитанието бе Бистра ...![]()
Та такива ми ти работи

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
- optics
- Модератор
В дир-а се води интересна дискусия по повод оплакванията на няколко идиотски майки срещу бай Тео.
Някой беше дал и един хубав линк:
"
Препоръчвам да го изгледате.
"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Изгледах го, но ми стана много тъжно. Веднага се сетих защо съм емигрирал. Определено ликува носталгия.optics написа:В дир-а се води интересна дискусия по повод оплакванията на няколко идиотски майки срещу бай Тео.
"

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Недоволни винаги е имало; просто сега, както го каза Тео, количеството простотия стига критично количество. Първото нещо, което направи първия час е да ни каже да си изхвърлим учебниците по физика. Ще учим като студентите – от записки. „Това, което тука го учите една година, като студенти ще трябва да го научите за 1-2 месеца.“ След това за няколко месеца минахме целия материал по математика до 11-ти клас, след което бърз тур през ЛААГ, МА-1 част, МА-2 част и накрая ИГМ (по-известно в ТУ като „Избрани Гадости от Математиката“). На протестите „Ама ква е тая математика бе Тео, нали учим физика при тебе.“ Отговорът беше: „Физикът трябва да бъде по-добър математик от математика.“ След това всички теореми по физика започнаха да се доказват чрез висша математика. Като се заредиха едни интеграли и системи диференциални уравнения ...Това се случи в 8-ми клас. Щеше да се случи още в 7-ми, ама тогава Тео беше в София да демонстрира системата на преподаване. Естествено, че кой изпадна в шок, кой в ужас. Зубрачките ( ако е имало такиваoptics написа:В дир-а се води интересна дискусия по повод оплакванията на няколко идиотски майки срещу бай Тео.
"

”Do not be wise in your own ieyes”
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
Solomon the son of David, king of Israel
и кинг на пра, пра,...пра дядото на Пумпи,
внук на Леон
- optics
- Модератор
Българите са правели ракия още в 10-ти век - затова били непобедими (и зарад мустаците също)
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... -v-6040032"
http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtestvo ... -v-6040032"
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel