Простотии на българския манталитет
Re: Простотии на българския манталитет
Покафенените прашки пак са развяни!
Време е да се научиш, че нормално бяльото се сменя два пъти дневно или поне така правят повечето жени.
Време е да се научиш, че нормално бяльото се сменя два пъти дневно или поне така правят повечето жени.
Супер точна тема.
Бистра отсвири една дузина една дузина хейтърчета, а те продължават да пишат по неин адрес.
Не ги пускат у село, а те за поповата къща питат
Типично по български.
Да вземат пример от Мухата как се пише във форум без да обиждаш отсрещния
Бистра отсвири една дузина една дузина хейтърчета, а те продължават да пишат по неин адрес.

- klisurov
- Обратна връзка:
По-добре от muhata II, че на първата отдавна й е забранен достъпа тук.fighter написа:Да вземат пример от Мухата ...
Замислял(а) ли си се, че между това, какво буквално пише в дадено мнение, и какво всъщност се има предвид, може да има съществена разлика?
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
Или сърбежа да посегнеш към клавиатурата, без да осмислиш какво си прочел(а) е твърде силен?
Koko
- optics
- Модератор
Отклонявате се от темата. Давайте примери 
Аз например Бистриния (пример) го разбрах
Аналгин - Тва за сменянето на гащи не важи за мъжете нали ? Че сЪ притесних, че не влизам в нормата.

Аналгин - Тва за сменянето на гащи не важи за мъжете нали ? Че сЪ притесних, че не влизам в нормата.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
[quote="fighter"]Супер точна тема.
Типично по български.
[/quote
файтър дрънкаш пълни глупости
първо бистра отсвири точно дедовия ми
и второ мухата изобщо не ми го давай за пример
той е по хлъзгав и от змиьорка

файтър дрънкаш пълни глупости
първо бистра отсвири точно дедовия ми
и второ мухата изобщо не ми го давай за пример
той е по хлъзгав и от змиьорка
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
optics написа:Отклонявате се от темата. Давайте примери
Ми аз точно пример дадох:
Една жена сложила в черен списък 15 мъже и не се занимава повече с тях, обаче тия мъже не пропускат да я споменат във всяко второ мнение. Типично по български - големи мъже

ако беше истина с мед щях да те намажаfighter написа:optics написа:Отклонявате се от темата. Давайте примери
Една жена сложила в черен списък 15 мъже и не се занимава повече с тях, обаче тия мъже не пропускат да я споменат във всяко второ мнение. Типично по български - големи мъже
ти вярваш ли,че не чете всяко едно мнение на игнорантите
аз не
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Това са просто празни приказки. Въпросната жена не спира да споменава лицата от списъка си с повод и без повод. При това винаги с негативизъм, язвителност и сипейки откровени лъжи.fighter написа:Ми аз точно пример дадох:
Да не говорим, че чете винаги и всичко.
„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
- Bistra
- Напуснал форума
Коя е първата? Май е било преди моето време. Малей, пак ли ме споменават с лошо и аз да не знам?klisurov написа:По-добре от muhata II, че на първата отдавна й е забранен достъпа тук.fighter написа:Да вземат пример от Мухата ...

Мухата 2 или както е по-известен като Бъз(ик) 11 не е хич удачен пример за култура на взаимоотношенията, защото тя е в корелативна зависимост (въх, да се направя и аз на учено, каквото не съм

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Боец, ето че и самата Бистра не е съгласна с твоята преценка. 

„Стыдить лжеца, шутить над дураком и спорить с женщиной — все то же, что черпать воду решетом: от сих троих — избавь нас Боже!“ (М.Ю.Лермонтов)
Последното "неспоменаване" от Бистра на хората от списъка ѝ. Това е от темата "Какво слушате?"Bistra написа: Наздраве момчета от Игнорариума ми! Cool сте! Продължавайте все така!
Ще поствам тук всяка нейна подобна изцепка за сведение на Боеца. Не бива да го оставяме в такова голямо заблуждение относно жената.

Bistra написа:Коя е първата? Май е било преди моето време. Малей, пак ли ме споменават с лошо и аз да не знам?klisurov написа:По-добре от muhata II, че на първата отдавна й е забранен достъпа тук.fighter написа:Да вземат пример от Мухата ...А аз се чудя що се скъсах да кихам. Мислех, че е било от студеното време, докато карах ски, а то идвало от седенката в Игнорариума ми.
![]()
Мухата 2 или както е по-известен като Бъз(ик) 11 не е хич удачен пример за култура на взаимоотношенията, защото тя е в корелативна зависимост (въх, да се направя и аз на учено, каквото не съм) от водкЪтЪ погълната от ликър стора на бай Гошо. Все още го търпя, ама ще видим докога.
А, аз бих те помолил да ме сложиш там и да не ме четеш повече, не искам на никой да влизам в тежест ...
А за водката това си е моя работа, най малко си ти която ще ме обсъждаш !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Не те обсъждам. Просто те цитирам и то без да правя гнусни инсинуации, каквито само ти умееш...То да имаше поне нещо за четене! 

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Нейна си работа дали чете или не. Факт е че доста хора я споменават, може би не могат да спят ако не се заядат с нея. И Озо и той се амбицирал да ми доказва в каква грешка съм за Бистра, сякаш му пукаnewcomer написа:ако беше истина с мед щях да те намажаfighter написа:optics написа:Отклонявате се от темата. Давайте примери
ти вярваш ли,че не чете всяко едно мнение на игнорантите
аз не

- Bistra
- Напуснал форума
Мани, ами и мой Щерю днес ми зададе въпрос, смеейки се. "Какво им правиш на тия мъже? Наглед нормален пост (от твоя страна) и после 15 реда игнорирани?"... Хахаха...Ми нищо! Там е работата, че нищо. Дори не се познаваме. Психоанализатори аматьори некакви!