Хомеопат в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Re: Хомеопат в Монреал

Мнение от Kpetrov »

ablood написа:А проблема е продължителни тренировки по айкидо, за които винаги закъснявах и пропусках загряването. Айкидо - нали се сещаш, онова с извиването на ръцете. Днес си плащам.
Е това с извиването на ръцете предполагам и MD докторите, които предпочиташ най-вероятно няма да ти го оправят.
Професионални спортисти, подложени на ежедневното обгрижване на физиотерапевти след някоя друга контузия са аут без значение до какви професионалисти имат достъп, та какво остава за обикновения човек.
Не че, при платено здравеопазване няма да се намери доктор, който да ти вземе парите със съмнителни обещания така че... всеки си преценява, проучва и взема решение за себе си.
За това и хората питат по форуми и къде ли не за отзиви и мнения.
Russophrenia - a condition where the sufferer believes Russia is both about to collapse, and take over the world.
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Kpetrov написа: Не че, при платено здравеопазване няма да се намери доктор, който да ти вземе парите със съмнителни обещания така че... всеки си преценява, проучва и взема решение за себе си.
Особенно ако имаш добра застраховка, майстори са в изцеждането и, като въхра на сладоледа са стоматолозите. От две годи ме гони да ми слага шини въпреки, че съм му обяснил - по-скоро ми е време за чеене отколкото за тях.
pumpy

Мнение от pumpy »

analgin написа: Особенно ако имаш добра застраховка, майстори са в изцеждането и, като въхра на сладоледа са стоматолозите. От две годи ме гони да ми слага шини въпреки, че съм му обяснил - по-скоро ми е време за чеене отколкото за тях.
Съчуствам ти, както и на него. Много е гадно да практикуваш на място, където трябва "да гониш" пациентите си за да им "изцеждаш" застраховките :)
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

Пумпи, аз не съм суетен, но не мога да си се предствя на тази възраст (и при липса на пъпки "недоебки") седнал в пъба с личната ми халба за бира в ръката и шини в устата :D :D :D . Аз ходя при него най-редовно повече от 10 години при всяко негово позвъняване за контролен преглед (можеби така трябва, може би приходите му не са достигнали необходимото ниво), винаги ми е обяснявал какво е направил и какво ще пише на застрахователя (малко като в България има разминаване ). Никога не ми обясни защо не ми е предлагал шини примерно преди 5 години, а това му решение се появи сега.
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

ablood написа:
Павел написа:Има не малко случаи на хора направо парализирани от кайропрактори.
Нали си спомняш, че известно време те наричах "почти парализирания" понеже приписа подобна диагноза на един дето всъщност беше 100% излекуван?

Всъщност тук не си супер далеч от истината, но тези случаи първо са изключително редки, второ не води до парализа , а до инфаркт, поради прекъсване на кръвоносни съдове.
D-r Блъд май меша понятията инфаркт и инсулт; последният води именно до парализи.
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

:y:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Публикувай отговор