Ами логично, те са същите хора, със същия манталитет на ония селяни, техни братчеди най-вероятно и просто си траят. Това че са облечени с власт много не променя нещата.В същото време местните реднеци ПРЕГАЗВАТ ЗАКОНИТЕ в България, като нито една правоохранителна институция не се задейства по този случай.
Село СТРАХ
Re: Село СТРАХ
Embrace your climate change!
Ама наистина си много права, па макар и седнала. Всички ние, бежанци от Бг, преминахме нелегално канадската граница, после не показахме едни задължителни пари, език и образование, след което се нанесохме безплатно в една къща, където ни хранеха, обличаха и лекуваха, пак безплатно.IRA написа:За Канада вие сте бежанци, ще ви хареса ли някой да се държи така с вас?
И аз бях в София точно по това време, в ценъра, не беше чак такава драма.Центъра на София винаги си е бил заселен с бежанци- македонци, арменци, евреии...еднически чисти са само селата.
За протокола, още не съм чул някой легитимен бежанец да иска убежище в една държава, а после като го получи, спокойно да се изнесе в друга, по-богата.
Наистина е лицемерно да съдите простите бг селяни, а да мълчите пред факта, че интелигентният Запад връща същите тези бежанци обратно в Бг - първата държава от Европейския съюз която са прекрачили, позовавайки се интелигентно на Дъблинската конвенция. България обаче не може да приложи същата конвенция и да ги върне в Турция - първата държава в която би трябвало да останат, ако наистина бягаха от войната, а не бяха просто политически емигранти, които използват Бг само като транзитна зона.
Много сте ми сладички

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- Bistra
- Напуснал форума
А ти си отвратителен както винаги.Павел написа: Много сте ми сладички

Западът няма как да ги връща в България, щото те няма как да я напуснат легално по въздух. Орли преносители има само в последният "Хобит".

Нещо да кажеш сега за така наречените кубински екскурзии? По лично потвърдени данни знам навремето, че са оставали хора с криминално минало, докато образовани и почтени "бежанци" са били връщани. И то що? Ами защото криминалните са лежали в затвора и са се изкарвали поради тази причина "политически" (справка Бъз(ик) 11). Няма никакво значение, обаче кой е бил връщан и кой останал. Отношението и към едните, и към другите е било хуманно, и то при неналичието на военен конфликт. Това за реднеците го разправяйте на баба ви на фърчилката!

По диви от наш'те селяне с касетофон на рамо надали са се родили някогаж!

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Шматка, разликата между теб и останалите имигранти тук е че ние не сме се хванали за крачола или полата на родителите ни !Bistra написа:А ти си отвратителен както винаги.Павел написа: Много сте ми сладички![]()
Западът няма как да ги връща в България, щото те няма как да я напуснат легално по въздух. Орли преносители има само в последният "Хобит".![]()
Нещо да кажеш сега за така наречените кубински екскурзии? По лично потвърдени данни знам навремето, че са оставали хора с криминално минало, докато образовани и почтени "бежанци" са били връщани. И то що? Ами защото криминалните са лежали в затвора и са се изкарвали поради тази причина "политически" (справка Бъз(ик) 11). Няма никакво значение, обаче кой е бил връщан и кой останал. Отношението и към едните, и към другите е било хуманно, и то при неналичието на военен конфликт. Това за реднеците го разправяйте на баба ви на фърчилката!![]()
По диви от наш'те селяне с касетофон на рамо надали са се родили някогаж!...Може би само изключение правят православните мужици - хуманоиди.

За справки "Стими" и фантазе !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Шматко, я разкажи за какво лежа в кауша, та те писаха после "политически"?myhata II написа:Шматка, разликата между теб и останалите имигранти тук е че ние не сме се хванали за крачола или полата на родителите ни !![]()
За справки "Стими" и фантазе !
Петела на съседа, на село ли гепи? Или му обра чесъна от градината?

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Bistra написа:А ти си отвратителен както винаги.Павел написа: Много сте ми сладички![]()
Западът няма как да ги връща в България, щото те няма как да я напуснат легално по въздух. Орли преносители има само в последният "Хобит".![]()
Нещо да кажеш сега за така наречените кубински екскурзии? По лично потвърдени данни знам навремето, че са оставали хора с криминално минало, докато образовани и почтени "бежанци" са били връщани. И то що? Ами защото криминалните са лежали в затвора и са се изкарвали поради тази причина "политически" (справка Бъз(ик) 11). Няма никакво значение, обаче кой е бил връщан и кой останал. Отношението и към едните, и към другите е било хуманно, и то при неналичието на военен конфликт. Това за реднеците го разправяйте на баба ви на фърчилката!![]()
По диви от наш'те селяне с касетофон на рамо надали са се родили някогаж!...Може би само изключение правят православните мужици - хуманоиди.
Проблема не ти е в кокошото мозъче - ти не си виновна, гените са ти такива; проблема ти е, че мозъчето е болно, нещо което ти не осъзнаваш, както е при всички ментал кейс.
"Държавите от ЕС не трябва да връщат бежанци в България, докато властите не подобрят условията за приемането им и процедурите за издаване на бежански статут, призова международната правозащитна организация "Амнести интернешънъл". Според нея ЕС временно трябва да спре да прилага спрямо страната ни правилото, съгласно което кандидати за убежище се връщат обратно в държавата, където за пръв път са пресекли границата на Съюза."
http://www.segabg.com/article.php?id=693013"
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2854200"
http://www.frognews.bg/news_67994/Pak_n ... ot_Evropa/"
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4037358"
Я кажи баща ти коя година се засели в Канада по точковата система

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
А моля, моля! Предишният ми линк не е бил нито Линко, нито Спиро! За аплето нищо не казвам, защото за дамите или добро, или нищо.Павел написа:
Проблема не ти е в кокошото мозъче - ти не си виновна, гените са ти такива; проблема ти е, че мозъчето е болно, нещо което ти не осъзнаваш, както е при всички ментал кейс.
Я кажи баща ти коя година се засели в Канада по точковата система

Баща ми не те интересува, нито пък семейната ми история. Само поверително ще ти подшушна, че не е трил койките за един оскубан петел.

Аз казах, каквото казах. След като хората ака неандерталците са избрали тези политици. Значи ще им играят по свирката и ще се отнасят, както подобава (на нормални и цивилизовани хора) с бежанците. И не ми давайте за пример тукашни реднеци, на които наш подпийнал бабаит е извадил големия, да го третират по достойнство!
![Evil ]:)](./images/smilies/emoticon-0116-evilgrin.gif)

А пък ние чухме друго нещо, че е трил койките в канадското имиграционно на летището в Монреал !Bistra написа:А моля, моля! Предишният ми линк не е бил нито Линко, нито Спиро! За аплето нищо не казвам, защото за дамите или добро, или нищо.Павел написа:
Я кажи баща ти коя година се засели в Канада по точковата система![]()
![]()
Баща ми не те интересува, нито пък семейната ми история. Само поверително ще ти подшушна, че не е трил койките за един оскубан петел.
Аз казах, каквото казах. След като хората ака неандерталците са избрали тези политици. Значи ще им играят по свирката и ще се отнасят, както подобава (на нормални и цивилизовани хора) с бежанците. И не ми давайте за пример тукашни реднеци, на които наш подпийнал бабаит е извадил големия, да го третират по достойнство!

Стефан Цанев
Стефан Цанев
- Bistra
- Напуснал форума
Няма такова понятие - койки на канадско имиграционно. Но си прав, за летището, че е минавал оттам. На отиване и връщане. От него съм наследила мексиканската си кръв.myhata II написа:А пък ние чухме друго нещо, че е трил койките в канадското имиграционно на летището в Монреал !![]()

По времето на комунизма избягалите на Запад българи също получаваха статут на бежанци. По това време не можеше да се връщат, понеже тук ги чакаше Белене. Днес България се води демократична и българите нямаме право да получаваме такъв статут. Има обаче държави, където се водят войни, хората са преследвани по расови или религиозни причини и на бягащите от такива държави сме длъжни да даваме такъв статут. Всички заловени на границата минават през съответните проверки и ако отговарят на условията получават този статут.
От ЕС ни дадоха 12 милиона евро за да си покрием разходите по изграждането на лагери и изхранването на бежанците. И не сме единствената държава, която приема бежанци. Малката Македония беше приела 100 000 косовски албанци. Искаме Европа да ни дава, искаме да ползваме какви ли не благинки, а когато трябва да направим нещо за другите- вой до небесата.
Хора, не бъдете егоисти. Един народ е велик когато създава култура и носи добро на другите народи, а не когато руши, прогонва и убива. Ние днес се гордеем, че сме спасили евреите, нека утре да имаме повод да се гордеем, че сме помогнали и на други народи, изпаднали в беда. От това държавата ни само ще спечели.
От ЕС ни дадоха 12 милиона евро за да си покрием разходите по изграждането на лагери и изхранването на бежанците. И не сме единствената държава, която приема бежанци. Малката Македония беше приела 100 000 косовски албанци. Искаме Европа да ни дава, искаме да ползваме какви ли не благинки, а когато трябва да направим нещо за другите- вой до небесата.
Хора, не бъдете егоисти. Един народ е велик когато създава култура и носи добро на другите народи, а не когато руши, прогонва и убива. Ние днес се гордеем, че сме спасили евреите, нека утре да имаме повод да се гордеем, че сме помогнали и на други народи, изпаднали в беда. От това държавата ни само ще спечели.
Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Като баща ти не ме интересува, що ми го набутваш на всяка страница? Я кажи на какво основание е получил политическо убежище - в кой затвор е лежал по политическиBistra написа:А моля, моля! Предишният ми линк не е бил нито Линко, нито Спиро! За аплето нищо не казвам, защото за дамите или добро, или нищо.Павел написа:
Я кажи баща ти коя година се засели в Канада по точковата система![]()
![]()

Избягалите към доста богатия по онова време Запад българи през всичките онези години не съставляват сигурно и 1/10 от преминалите към супер бедна България "сирийци" само за една седмица. Тези 12 милиона евро, 11 от които МВР и военни шефове откраднаха за прословутата ограда, Запада изпрати, за да си държим бежанците у нас - много добре направена сметка. Ако същите бежанци им се натресат в подредените държави, ще им излезе много по-солено.joro написа:По времето на комунизма избягалите на Запад българи също получаваха статут на бежанци. По това време не можеше да се връщат, понеже тук ги чакаше Белене. Днес България се води демократична и българите нямаме право да получаваме такъв статут. Има обаче държави, където се водят войни, хората са преследвани по расови или религиозни причини и на бягащите от такива държави сме длъжни да даваме такъв статут. Всички заловени на границата минават през съответните проверки и ако отговарят на условията получават този статут.
Има хора, чиито глави не увират, колкото и да се мъчиш да им обясняваш. "Не човек, а желязо" 

Световен Ден на Идиота- денят, в който целия свят празнуваше избирането на Тръмп
Не само, че не увират, ами си измислят и си вярват.joro написа:Има хора, чиито глави не увират, колкото и да се мъчиш да им обясняваш. "Не човек, а желязо"
1990-та българите поискали бежански статус само в Канада са 1806, а 1991-ва 890.
Като нямаше война доколото си спомням в България.
Болен Сидеров не е виновен, че е болен.
Проблемът е в болните мозъци на тия дето му повтарят щуротиите.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.