Нов проектозакон за гражданството

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Re: Нов проектозакон за гражданството

Мнение от Bistra »

optics написа:Нищо не си разбрала. Очевидно ботъм лайн-а касае примера даден от умейко, не моя.
Мерси за разяснението! Не е задължително да съм чела умейко-вия пост, нали?!
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
succes

Мнение от succes »

optics написа:Но да се върнем на химията. Не е съвсем оф-топик, защото показва, че зависи в какви среди се движиш и с какви хора си говориш (колко интелигентни).
Днес един от тия сред които аз се движа, по професия не е нито химик, нито физик, нито каквато и да било природна наука и въобще химията няма нищо общо с работата му, разказа как преди повече от 30 години се олял в училище с ейч-2-ес-оу-4 с normality 36 (което си е дибидюс концентрат), какво пострадало и какво не....
Човека помни формулата, помни мярка за концентрация и колко точно е била концентрацията.

==
Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.
То т'ва е най-простата формула - на сярната киселина, аз к'во да кажа като си спомням формулата на тротила от средното образование в България - 2,4,6 тринитротолуол - не съм се гърмял с нея, но бих препоръчал на много от съфорумниците да го направят.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Marto написа:
optics написа: Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.
Във връзка с това - виждал ли си скоро ябълката из градския транспорт или парковете на Виктория?
Виждах я преди два месеца, добре е !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

optics написа:
Marto написа:
optics написа: Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.
Във връзка с това - виждал ли си скоро ябълката из градския транспорт или парковете на Виктория?
Кжи й да дойде да пише, че ни липсва много! :worried:
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
prace

Мнение от prace »

tonich написа: Кжи й да дойде да пише, че ни липсва много! :worried:
доколкото разбрах е изгонена от форума.
Аватар
tonich

Мнение от tonich »

Е, винаги може да се регистрира като Ябълката 2. Не е като да няма подобни примери в този форум. ;)
"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич ;-)"

powered by Optics
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

tonich написа:Е, винаги може да се регистрира като Ябълката 2. Не е като да няма подобни примери в този форум. ;)
Що ве чати си с оптикса, или взе да ти омръзва все да сте на едно мнение, а сега като гледам започваш да се открехваш нещо,я да те питаме що михата се е кръстил " михата 2" ? :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
7George

Мнение от 7George »

optics написа:
Marto написа:
:rofl: Сигурно се е разкаяла смирено пред ръководството на форума... ;(

И аз съм възмутен, че в нашата провинция пак взеха да плащат за операциите по смяна на пола..., на тия дето са се родили объркани, или осъзнали после.. :n: при дето сме влязли във дългове покрай тия наводнения...
А пък какви дебели бонуси за напускане дават на сумати държавни служители - направо грабеж, узаконен подкуп.

А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
Embrace your climate change!
pumpy

Мнение от pumpy »

7George написа: А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
В Колорадо, един щатски затворник струва 35к на година. Социала за един човек в Кебек е колко, 6-7к .....
Кое е за предпочитане ?
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

pumpy написа:
7George написа: А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
В Колорадо, един щатски затворник струва 35к на година. Социала за един човек в Кебек е колко, 6-7к .....
Кое е за предпочитане ?
Предпочитам всички квебекарски социалджии в пандиза в Колорадо :D
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

И аз :rofl:
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
newcomer

Мнение от newcomer »

бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.

От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

newcomer написа:бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема
Вече НЕ стааа !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
спиро

Мнение от спиро »

newcomer написа:бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема
:) :) :) :) :D
егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

Защо не коментирате тук новото изискване че когато се получи гражданство се задължава получилия го да остане и живее в Канада?
Taxation is theft.
Публикувай отговор