Мерси за разяснението! Не е задължително да съм чела умейко-вия пост, нали?!optics написа:Нищо не си разбрала. Очевидно ботъм лайн-а касае примера даден от умейко, не моя.
Нов проектозакон за гражданството
- Bistra
- Напуснал форума
Re: Нов проектозакон за гражданството
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

То т'ва е най-простата формула - на сярната киселина, аз к'во да кажа като си спомням формулата на тротила от средното образование в България - 2,4,6 тринитротолуол - не съм се гърмял с нея, но бих препоръчал на много от съфорумниците да го направят.optics написа:Но да се върнем на химията. Не е съвсем оф-топик, защото показва, че зависи в какви среди се движиш и с какви хора си говориш (колко интелигентни).
Днес един от тия сред които аз се движа, по професия не е нито химик, нито физик, нито каквато и да било природна наука и въобще химията няма нищо общо с работата му, разказа как преди повече от 30 години се олял в училище с ейч-2-ес-оу-4 с normality 36 (което си е дибидюс концентрат), какво пострадало и какво не....
Човека помни формулата, помни мярка за концентрация и колко точно е била концентрацията.
==
Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.
- optics
- Модератор
Виждах я преди два месеца, добре е !Marto написа:Във връзка с това - виждал ли си скоро ябълката из градския транспорт или парковете на Виктория?optics написа: Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Кжи й да дойде да пише, че ни липсва много!optics написа:Виждах я преди два месеца, добре е !Marto написа:Във връзка с това - виждал ли си скоро ябълката из градския транспорт или парковете на Виктория?optics написа: Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
доколкото разбрах е изгонена от форума.tonich написа: Кжи й да дойде да пише, че ни липсва много!
Е, винаги може да се регистрира като Ябълката 2. Не е като да няма подобни примери в този форум. 

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
Що ве чати си с оптикса, или взе да ти омръзва все да сте на едно мнение, а сега като гледам започваш да се открехваш нещо,я да те питаме що михата се е кръстил " михата 2" ?tonich написа:Е, винаги може да се регистрира като Ябълката 2. Не е като да няма подобни примери в този форум.

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
optics написа:Виждах я преди два месеца, добре е !Marto написа:Във връзка с това - виждал ли си скоро ябълката из градския транспорт или парковете на Виктория?optics написа: Ботъм лайн - ако ви се струва, че се движите сред тъпанари, може би не се движите където искате.

И аз съм възмутен, че в нашата провинция пак взеха да плащат за операциите по смяна на пола..., на тия дето са се родили объркани, или осъзнали после..

А пък какви дебели бонуси за напускане дават на сумати държавни служители - направо грабеж, узаконен подкуп.
А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
Embrace your climate change!
В Колорадо, един щатски затворник струва 35к на година. Социала за един човек в Кебек е колко, 6-7к .....7George написа: А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
Кое е за предпочитане ?
Предпочитам всички квебекарски социалджии в пандиза в Колорадоpumpy написа:В Колорадо, един щатски затворник струва 35к на година. Социала за един човек в Кебек е колко, 6-7к .....7George написа: А социала си е нужен, щото инече изпадналите в безпаричие ще тръгнат да крадат, или друго по-лошо, и ще трябва да страдаме от това и в пандиза пак да ги раним...
Кое е за предпочитане ?

И аз 

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?
Вече НЕ стааа !newcomer написа:бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
newcomer написа:бачкайте и плащайте данъците си редовно,че някой ден и аз от канада пенсия трябва да взема

егото е нетърпеливо, защото знае, че времето му е ограничено. комунизмът е търпелив, защото знае, че е вечен.
венсеремос, другари!
венсеремос, другари!
- mortigur
- Обратна връзка:
Защо не коментирате тук новото изискване че когато се получи гражданство се задължава получилия го да остане и живее в Канада?
Taxation is theft.