Така и безмислени спорове като в тази тема ще загубят смисъл

Големите родолюбци да си спестят коментарите - да отиват в БГ да протестират, а да не спорят с Българи който са емигрирали

Естествено, че ще е зависим.emilcho написа:Как мислиш, дали такъв гений би бил независим? Сигурно никой от тези, които го издигнаха няма да иска нищо от него?
МаркMark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Големите родолюбци да си спестят коментарите - да отиват в БГ да протестират, а да не спорят с Българи който са емигрирали
Ааа на мен не задавай такива въпроси, щото става страшно...Всъщност снощи. А днес правих едни "лоши неща" в тоалетната на службата самичка, щото разбираш...Там където си изкарваш хляба не трябва да месиш други неща!NightMartini написа:Жената съвсем чистосърдечно направи покана. Чисто по детски потърси желащи. Вместо това ГМО потребители започнаха да разсъждават. Ако ви харесва идеята, часът и мястото на срещата са ясни. Ако не ви харесва идеята защо цапате? И без това както винаги основата потъна, та аз да попитам нещо - Бистра, Марк, Аблод - Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?
Ако за теб 72 коментара за 3 години са много, много ясно мога да си представя какво всъщност си правила снощи.Bistra написа:Ааа на мен не задавай такива въпроси, щото става страшно...Всъщност снощи. А днес правих едни "лоши неща" в тоалетната на службата самичка, щото разбираш...Там където си изкарваш хляба не трябва да месиш други неща!NightMartini написа:Жената съвсем чистосърдечно направи покана. Чисто по детски потърси желащи. Вместо това ГМО потребители започнаха да разсъждават. Ако ви харесва идеята, часът и мястото на срещата са ясни. Ако не ви харесва идеята защо цапате? И без това както винаги основата потъна, та аз да попитам нещо - Бистра, Марк, Аблод - Кога за последно сте правили хубав секс, ама толкова хубав, че цялото ви тяло да крещи от щастие?![]()
Ама ти сега за протест ли агитираш или за секс???
Я ходи покрещи на протеста сега, щото другата материя очевидно не ти се отдава...Много приказваш. Не обичам мъже дето много философстват и приказват.
И аз така,след избора на царя си казах до тук съм,не ме вълнува вече. Емигрирах, за да не ми се налага на всеки 10години да протестирам по улиците и после пак същото. В случая не виждам алтернатива и да падне правителството резултатите на изборите ще са подобни, последните избори все пак бяха преди 2 месеца,а не преди 3 години. Протестите щяха да имат смисъл ,ако зад тях стоеше някаква политическа партия готова да поеме отговорността да води държавата. Сега като отида до България може и да отида на някой друг протест ,но тук наистина нямам желание.Bistra написа: Сега сериозно. Не виждам смисъл да си губя времето. Смисъл имаше преди 10-тина години, когато българинът еуфорично избра цар за министър - председател...Оттогава е само местене (с извинение) от единия крачол та в другия. Успех ви желая, де! Дерзайте!
Много недемократично Марк, макар че българите живеещи трайно в Канада така или иначе показват много ниска избирателна активност, не можеш просто ей така да им забраниш нито да гласуват, нито да спорят за политиката в България.Mark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Всеки има право да разбира коментарите както си пожелае.NightMartini написа:...
Марк
Твоята звезда изгря наскоро. Не смяташ ли, че прекалено скоро започна да раздаваш шамари?
Това беше повече пожелание и мнение, отколкото забрана от някакъв род.Koko написа:Много недемократично Марк, макар че българите живеещи трайно в Канада така или иначе показват много ниска избирателна активност, не можеш просто ей така да им забраниш нито да гласуват, нито да спорят за политиката в България.Mark_2013 написа:Крайно време е постоянно пребиваващите за повече от 6 месеца извън България и жителите на друга държава (с двойно гражданство) да нямат право на глас в България.
Радвам се за теб...и за него. Все пак чуй един съвет "с опит" да го кажем...Жените не обичат досадни мъже, които се имат за последна инстанция, както и неискрени такива. И аз ти желая щастие. Дано намериш, това което търсиш!NightMartini написа: Ако за теб 72 коментара за 3 години са много, много ясно мога да си представя какво всъщност си правила снощи.
Ако си забравила, нека ти припомня. Тук се регистрирах единствено за да помогна на Българче. Ако той в момента не е сам и е щастлив, значи си е струвало.
Трудно ми е да приема критика от жена, която е прекарала четири хиляди двеста и осемдесет мига от живота си във форума.
Душата винаги разтоварва страстите си върху измислени неща, когато истинските и липсват.
И сега, ако си спомняш това-
Разпадам се като пъзел и се връщам обратно в кутията.
Желая щастие на всички.
Не си много далеч от истината, като се има впредвид, че не съм и очаквал да излезете с някакви конкретни искания. Социално мероприятие - агитка.survivor написа: Аблъд, поиска ми обяснения с думите, че можем да се окажем съмишленици, но мисля, че от самото начало си искал само да спориш и да ми обясняваш защо няма смисъл да се ходи.
Супер идеи, и максимум от 2 последователни мандата в управлението , с пълна ревизия и отговорност след всеки мандатablood написа:...
Ако сформирате призив за мажоритарна изборна система, ежегоден детектор на лъжата за управляващите, затвор за неизпълнени предизборни обещания, телефонен вот за всяко съществено решение, или каквото и да е искане, за което ще получим повече от кокал (подмяна на послушна кукла с друга ), тогава ще срещнете повече от апатия и ирония.