Какво шмърка нашият мил кмет? Предположения?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Какво шмърка нашият мил кмет? Предположения?

Мнение от ablood »

Със 100% сигурност е забъркан в делавери. Все пак е кмет. Това си е част от политиката.

Разликата е, че не се е оставил да го хванат в "мафиотство" като нашите хубавци, а в персонални закононарушения и морални издънки.

Ще видим как ще му се отрази на кариерата в дългосрочен план. Любопитен съм доколко са разкрепостени избирателите му.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Явно е привърженик на фабулата:
"Не мисли. Ако си го направил, не си признавай. Ако си признаеш, недей писмено. Ако е писмено, не го подписвай. Ако си го подписал, не се изненадвай".
;)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
umeiko

Мнение от umeiko »

Бе то кмета че е смъркал, смъркал, ама квото и да става още, остава му още само една година. Въпросът е, за чий уй, онея ми ти общински съветници създават прецедент, че на всичкото отгоре и принуждават кмета да се защищава и да харчи пари на......да, правилно, на данъкоплатците, при положение че квото и да стане, след година ще са изборите!!!!!
Аве идиотска му работа. Според мене, точно заради изцепките му, и точно заради сдъвкването му със общинските съветници, следващата година новият кмет ще е пак ФОРД.
Публикувай отговор