Статистика за имиграцията...

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Аватар
Kan_Tangra

Re: Статистика за имиграцията...

Мнение от Kan_Tangra »

Абе доста по-хубава е от някои съфорумнички. Не знам за факултето. ;)
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Определено качеството е в пъти по важно от количеството. След поколения и Канада ще се окаже с проблемите на ЮК след масовото пре/заселване на всякакви суб-култури и етноси от бившите колонии .
"Защо пък не? – В мечтите няма цензура,
мечтите греят с синкава прозрачност.
А по-добре е да подгониш вятъра,
отколкото да седнеш и да плачеш."

Никола Вапцаров
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

tanyatais написа:Определено качеството е в пъти по важно от количеството. След поколения и Канада ще се окаже с проблемите на ЮК след масовото пре/заселване на всякакви суб-култури и етноси от бившите колонии .
Що да са проблем суб-културитe? Наскоро мернах по новините вашия министър говореше колко е важна Индия за Англия понеже ще е икономически бум.

А тук си имаме много закони да не се превърнем в цигания. Е не могат да те накарат насила да се къпеш, но например, не може да строиш цигански колиби в задния двор и да докараш родата от Индия, да живеят до теб.
А и не са фенове на неспазване на правата на жените. honour killings тук не вървят, всички сме под един закон.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
tanyatais

Мнение от tanyatais »

simeonovi написа:
tanyatais написа:Определено качеството е в пъти по важно от количеството. След поколения и Канада ще се окаже с проблемите на ЮК след масовото пре/заселване на всякакви суб-култури и етноси от бившите колонии .
Що да са проблем суб-културитe? Наскоро мернах по новините вашия министър говореше колко е важна Индия за Англия понеже ще е икономически бум.

А тук си имаме много закони да не се превърнем в цигания. Е не могат да те накарат насила да се къпеш, но например, не може да строиш цигански колиби в задния двор и да докараш родата от Индия, да живеят до теб.
А и не са фенове на неспазване на правата на жените. honour killings тук не вървят, всички сме под един закон.
Каквото говори министърът откога е стандарта за мнението на хората? Референдумът и тук е предискутиран горещо ,защото хората не искат още имигранти и искат страната им да излезе от ЕС заради многото нови бедни членки.
Тук не харесват различните ,па макар и бели. Дискриминацията е направо мръсна ума ,но е обобщаваща за тенденциите в страната ....
Последно промяна от tanyatais на Съб Мар 02, 2013 12:51 pm, променено общо 1 път.

Никола Вапцаров
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Bistra написа:
ivanko13 написа:Ето и една обикновена девойка от Брамптън, Онтарио...
Иванко, тази като я видя моят "чом" (както му викат по кебекарскому) се изказА така: "Лелей, тая е бетер нашите студентки от Факултето!" :lol:

И аз си помислих същото, като видях една мургавелка седяща на една палма
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

tanyatais написа:
simeonovi написа:

Каквото говори министърът откога е стандарта за мнението на хората? Референдумът и тук е предискутиран горещо ,защото хората не искат още имигранти и искат страната им да излезе от ЕС заради многото нови бедни членки.
Тук не харесват различните ,па макар и бели. Дискриминацията е направо мръсна ума ,но е обобщаваща за тенденциите в страната ....
Това е достатъчна за мен причина да не посетя Англия.
Тук този номер не може и няма да мине. Нормално е да засечеш в магазин за алкохол индиец клиент който кара лексъс и на касата white trash брит.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Оф и парите и Лексус-ът не те оправят ако не си техен :(
Търпят те ,но си имат две наум и ако засечеш техен непринуден разговор относно имигрантите ,дори и за тези с образование, доходи и добър живот, си правиш изводите сам за себе си. Отвориш ли вестник/форум пак ти става ясно ,направо си пишат ,че имигрантите им са виновни за по-малкото работни места, за намалените доходи, за тълпите в столицата им ,за балона в недвижимите имоти и за дъжда вчера:((
Последно промяна от tanyatais на Съб Мар 02, 2013 1:13 pm, променено общо 1 път.

Никола Вапцаров
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Павел написа: И аз си помислих същото, като видях една мургавелка седяща на една палма
Тц, не позна! Аз съм бяла като сняг с коси черни като абанос....Е, очите ми са зелени, не ги докарвам на Снежанковите, ама ще го преживея! :D
Радвам се на вниманието ти, Павле, ама трябва да правиш разлика между придобит тен и такъв по рождение. :)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
tanyatais

Мнение от tanyatais »

Bistra написа:
Павел написа: И аз си помислих същото, като видях една мургавелка седяща на една палма
Тц, не позна! Аз съм бяла като сняг с коси черни като абанос....Е, очите ми са зелени, не ги докарвам на Снежанковите, ама ще го преживея! :D
Радвам се на вниманието ти, Павле, ама трябва да правиш разлика между придобит тен и такъв по рождение. :)
Още снимки ли ще има,че да си взема пуканките ?:)
Ми той и мъжът ми е много бял ,със зелени очи и черна коса, но все на италианец или индиец го бъркат тук като придобие тен:( Не си ли скандинавски или Кавказски тип ,не важиш .Хайл Хитлер възроден :(((
Липса на обща култура ...

Никола Вапцаров
Аватар
simeonovi

Мнение от simeonovi »

Изображение

Freida Pinto
Буда давал давал че се забравил.
Натурален тен.
כלבת תחת קטנה וטפשה פאנק
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

Тая е готина, Симеонов, ама Иванковата, тц! (дано не му е близка, че да вземе да ми се подсърди сега)
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") :)
crusader

Мнение от crusader »

Bistra написа: Иванко, тази като я видя моят "чом" (както му викат по кебекарскому) се изказА така: "Лелей, тая е бетер нашите студентки от Факултето!" :lol:
Сега като ни осветли за мнението нв твоя чом, кажи какво мисли и твоя съпруг :lol:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Bistra написа:

А аз съм Стиви Уондър, ама изрусен :D
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

crusader написа: Сега като ни осветли за мнението нв твоя чом, кажи какво мисли и твоя съпруг :lol:
Е,той, де...същият! Като се шматкаме насам-натам така му викат. Нали тук не са по женитбите. В началото ми беше трудно да свикна и постоянно се обяснявах, ама се научих, че за него ставало въпрос. :rofl:
Аватар
Bistra
Напуснал форума

Мнение от Bistra »

tanyatais написа:Още снимки ли ще има,че да си взема пуканките ?:)
Ми той и мъжът ми е много бял ,със зелени очи и черна коса, но все на италианец или индиец го бъркат тук като придобие тен:( Не си ли скандинавски или Кавказски тип ,не важиш .Хайл Хитлер възроден :(((
Липса на обща култура ...
Е, защо, бе, Таня, нали си имат и английски примери за Снежанки?
Елизабет Хърли и онова...Викито Бекъм, също. :)
Публикувай отговор