Моля за инфо относно област Съскечуан

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
roumensp

Re: Моля за инфо относно област Съскечуан

Мнение от roumensp »

apple написа:
roumensp написа:
apple написа:Оня ден една боца беше се тръшнала по бански на тревата пред кметството. Дебела, разплута с увиснал стар бански от два различни комплекта събран....легнала тен да прави жената. Сякаш няма паркове и толкова много плражове в самата Виктория, че да се чудиш кой да избереш ама...Айде не ми говори, че това в БГ можеш да го видиш! Веднага ще я разкарат, но преди това и ще и треснат глоба за нарушаване на обществения ред.
И според теб с какво е нарушила обществения ред, с килограмите си ли ? :D
От татуираните се прехвърлихме на дебелите, кой ще е следващия ?
Що се правиш на ...? Любезно те каня на гости да с жена ти и да плажувате пред кметствто на Виктория. Не ми пука дали сте дебели просто искам да ви видя разхвърляни на публично място като това. Ще ви осигуря плажни кърпи да не ви се подвре трева в задните части. Отворен ;) Офертата е съвсем сериозна! Но ако сте дебели няма да крия, че ще бъдете още по-впечатляващи... Колкото за тази боца наистина може да откаже доста мъже от секса, но тя предполагам си мисли обратното щедро промотирайки своите прелести. Жалко, че не върви да се снима такова нещо - имаше какво да видите... ;)
Подобни гледки са нещо обикновено пред парламента, тогава защо да не може и пред кметството? А дали аз бих го направил, няма значение ... аз си имам моите разбирания, те си имат техните, не очаквам, че всички ще споделят моите възгледи. Може и на мен да ми стане смешно, но не мога да й кажа да се мръдне оттам, защото загрозява пейзажа, нали? :D
И аз имам предубеждения към някои групи от хора, но се опитвам да бъда толерантен, в края на краищата именно толерантността към различията на хората отличава Канада от повечето държави.

А офертата ти ще приема, когато имам необходимите килограми, какъв е смисълът да се разкарвам, ако не мога да те впечатля достатъчно... :P
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

OILERS написа:...Обаче аз съм бил в Саскачеуан и мога да ти кажа,че като изключим Реджайна,Саскатун и Суифт Кърант,емигрантите-имам предвид гадната(черната ,рязаната,рефюджита и т.н) част от тях ги няма....
Че в другите щати да не е пълно с чернилки извън мегаполисите? За сега по селата са рядкост навсякъде.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Рядкост са ИМИГРАНТИТЕ,в по малките градчета НЕ щат и да Чуят за такива,следователно за тях работа НЯМА там и си кесат из мегаполисите 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа:...щото ни вади кирливите ризи и разваля имиджа ...
Някой да е подочувал меденоустата Албена Вулева да е имигрирала тъдява?
Хайде наште! Яжте люти чушки!
Стига сме си правили оглушки...
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

myhata II написа:Рядкост са ИМИГРАНТИТЕ,в по малките градчета НЕ щат и да Чуят за такива,следователно за тях работа НЯМА там и си кесат из мегаполисите 8)
Това абсолютно не е вярно, мухЪ, пак се изложи. Малките градчета са пълни с кисели зелени ябълки. :D
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:D
Къде бе Гайка ? :rofl:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:
apple написа:...щото ни вади кирливите ризи и разваля имиджа ...
Някой да е подочувал меденоустата Албена Вулева да е имигрирала тъдява?
Не е, Цонке ле, не е! Ама и да беше Албена тук пак нямаше да те огрее щото твоя живот е толкова скучен, че и за "Сигнално жълто" не ставаш... Все пак русата фурия се интересува от представителите на елита, а не от анонимната Цонка от Монреал... ;) Намери си друго мезе скъпа! Комбинацията люти чушки с кисели зелени ябълки ще ти докара някое разстройство, я душевно, я друго зависи с кой орган мислиш и с кой отделяш, че при някои хора е разменено... ;)
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

Еххх, артък ханъм...
apple написа:...русата фурия...
Как' да е, сещам се защо ти е слабост тоя отпадък :D
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:Еххх, артък ханъм...
apple написа:...русата фурия...
Как' да е, сещам се защо ти е слабост тоя отпадък :D
Леле Цонке как рипаш веднага... Ей, моме я обясни що ми е слабост, че аз не бях забелязала да ми е, ама щом казваш... :?: Я си дигни задника от дивана и вземи поизлез на въздух, че заседяването/залежаването не ти влияе добре... ;)
Аватар
Люта чушка ®

Мнение от Люта чушка ® »

apple написа:...вземи поизлез на въздух...
Слу-шам! От всичко най-обичам да ми дават наклон на... житейската енергия... вкиснати лелки с фелдфебелски наклонности :D
apple

Мнение от apple »

Люта чушка ® написа:
apple написа:...вземи поизлез на въздух...
Слу-шам! От всичко най-обичам да ми дават наклон на... житейската енергия... вкиснати лелки с фелдфебелски наклонности :D
Младеж, какво друго да кажа...добре, че има цензура та да си кажем нещата в прав текст... :lol:
Заключено