Подобни гледки са нещо обикновено пред парламента, тогава защо да не може и пред кметството? А дали аз бих го направил, няма значение ... аз си имам моите разбирания, те си имат техните, не очаквам, че всички ще споделят моите възгледи. Може и на мен да ми стане смешно, но не мога да й кажа да се мръдне оттам, защото загрозява пейзажа, нали?apple написа:Що се правиш на ...? Любезно те каня на гости да с жена ти и да плажувате пред кметствто на Виктория. Не ми пука дали сте дебели просто искам да ви видя разхвърляни на публично място като това. Ще ви осигуря плажни кърпи да не ви се подвре трева в задните части. Отворенroumensp написа:И според теб с какво е нарушила обществения ред, с килограмите си ли ?apple написа:Оня ден една боца беше се тръшнала по бански на тревата пред кметството. Дебела, разплута с увиснал стар бански от два различни комплекта събран....легнала тен да прави жената. Сякаш няма паркове и толкова много плражове в самата Виктория, че да се чудиш кой да избереш ама...Айде не ми говори, че това в БГ можеш да го видиш! Веднага ще я разкарат, но преди това и ще и треснат глоба за нарушаване на обществения ред.![]()
От татуираните се прехвърлихме на дебелите, кой ще е следващия ?Офертата е съвсем сериозна! Но ако сте дебели няма да крия, че ще бъдете още по-впечатляващи... Колкото за тази боца наистина може да откаже доста мъже от секса, но тя предполагам си мисли обратното щедро промотирайки своите прелести. Жалко, че не върви да се снима такова нещо - имаше какво да видите...

И аз имам предубеждения към някои групи от хора, но се опитвам да бъда толерантен, в края на краищата именно толерантността към различията на хората отличава Канада от повечето държави.
А офертата ти ще приема, когато имам необходимите килограми, какъв е смисълът да се разкарвам, ако не мога да те впечатля достатъчно...