От къде на къде ние ще караме с по високи застраховки и ще плащаме по високи наеми, а де Грози ? [/quote]
Aми защото в Тороно-Ово е стандарт!Както казват сърбите!Ти живееш в баровски град Мухаша,а Монреал е тиняк,сам си го констатирал,знаеш !
Абе добре протести , ама тея прекалиха.
Първите протести, преди 2-3 месеца - ОК. Ама сега? маскирани талибани еба*ат мама*а на Монреал?
Разни забрадени копеленца се правят на мъже????
Не съм фен на либералите, ама да им го начукат не само с новия bill ами и да тикнат малко в дрънголника.
Когато печелиш, не знаеш какво губиш & vice-versa!
Experience не можеш да си купиш, но винаги си го ПЛАЩАШ!
Pointzero написа:Абе добре протести , ама тея прекалиха.
Първите протести, преди 2-3 месеца - ОК. Ама сега? маскирани талибани еба*ат мама*а на Монреал?
Разни забрадени копеленца се правят на мъже????
Не съм фен на либералите, ама да им го начукат не само с новия bill ами и да тикнат малко в дрънголника.
И аз съм на същото мнение.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Очакваше се темата бързо да набере инерция. Обикновено се получава, когато редовния електорат от 3 до 5 индивида дето по принцип си се държат като ухапани от бясна лисица вземат да се произнесат адекватно и компетентно един след друг по всички световни въпроси. След това всички ги прихваща
Всеки може да умре, но не всеки може да роди. Най-добрите остават неродени.
Хората почнаха да се учат от САЩ да правят революции.
Ако използваш термина революция това означава ли според теб, че правителството на Квебек е подобно на тези в Грузия, Сърбия, Украйна, Киргизстан за които се говори във видеото?
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.
Хората почнаха да се учат от САЩ да правят революции.
Ако използваш термина революция това означава ли според теб, че правителството на Квебек е подобно на тези в Грузия, Сърбия, Украйна, Киргизстан за които се говори във видеото?