ШОФЬОРСКА КНИЖКА В КВЕБЕК
- ablood
- Обратна връзка:
Re: ШОФЬОРСКА КНИЖКА В КВЕБЕК
Ъъъъъъ... аз ли бъркам, или на теста са 4 възможни отговора?
Щото тези са с 3.
Щото тези са с 3.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
На теста са с 4 отговора и тези въпроси: http://www.saaq.gouv.qc.ca/services-saa ... nnaire.htm"
почти нямат нищо общо
почти нямат нищо общо

И аз да споделя личен опит. Тези от сайта на S.A.A.Q. са доста лесни. Ние купихме и правилниците и диска. От цялата история аз прегледах половината от Conduire un vehicule de promenade, а съпругът ми прехвърли един път Guide de la route. С диска се упражнявах само аз, но така и не минах всичките въпроси. Наблегнах на знаците. Иначе в диска ги има двете книжки.ablood написа: Някой има ли линк към онлайн листовки, индентични с изпитния софтуер?
Или съвременен диск?
Същинската подготовка направихме тук: http://drivequebec.com/" . Въпросите са сходни с тези на изпита, а и формулировката им е доста по-сложна от тези на диска и на сайтa на S.A.A.Q. Моят съвет е да наблегнете на този сайт. При нас резултата е положителен и задачката с книжките е отхвърлена.
За кормуването номера е при престрояване или завиване задължително да проверявате мъртвата точка. За това късат най-много. Аз толкова много се оглеждах, че чак ми стана смешно по едно време, ама на изпитващия много му хареса и каза, че съм карала много добре (което на мен ми се струва нормално след 20 години опит зад волана

Имам и едни въпроси на файл, които ми ги даде един молдовец - те са местните школи и не са никак лоши. Мога да ги пратя на мейл или да ги кача някъде, ако има желаещи да ги прегледат.
За инфо - не сме вземали часове кормуване тук. Имахме намерение да се обадим на Марио, но така се случи с датите за кормуването, че нямаше възможност. Смятам, че е добре да се вземе някой час, особено ако не сте карали тук. Ние умишлено не си взехме рандеву веднага като пристигнахме, за да имаме възможност да караме тук и да свикнем със знаците и движението.
DSC - 01.03.2010
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
Визи - 03.12.2011
Полет - 25.03.2012
- optics
- Модератор
Бащата на една българска колежка казва - добрия шофьор няма нужда да се оглежда, той винаги знае когато някой му е застанал в сляпото петно, защото постоянно следи огледалата и го е забелязал още преди да му влезе
Макар, че аз лично не съм съвсем съгласен с него, вероятно това е масово поверие в България.
Едно на ръка други масови поверия - например:
-- че добрият шофьор никога не чака първи на светофар
-- че добрия шофьор не допуска никой да се "мотка" пред него - винаги изпреварва
-- че се кара гъсто с предния, щото инак някой тарикат ще ти влезе отпред...
и т.н.

Макар, че аз лично не съм съвсем съгласен с него, вероятно това е масово поверие в България.
Едно на ръка други масови поверия - например:
-- че добрият шофьор никога не чака първи на светофар
-- че добрия шофьор не допуска никой да се "мотка" пред него - винаги изпреварва
-- че се кара гъсто с предния, щото инак някой тарикат ще ти влезе отпред...
и т.н.

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Аз го имам съвременния диск и мога да помогна на всеки, който има нужда.ablood написа:Някой има ли линк към онлайн листовки, индентични с изпитния софтуер?
Или съвременен диск?
- ablood
- Обратна връзка:
Оказа се, че автоинструктурът му бил дал, ама блейката не казва.
После вика "Ами вие що не питате?"
После вика "Ами вие що не питате?"

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Здравейте,
може ли някой да помогне с Conduire un véhicule de promenade в pdf и диска със ситуациите за подготовка на теоретичната част за шофьорския изпит? Благодаря предварително
може ли някой да помогне с Conduire un véhicule de promenade в pdf и диска със ситуациите за подготовка на теоретичната част за шофьорския изпит? Благодаря предварително

26.01.2011 - Изпратени документи Виена
16.10.2012 - Интервю (CSQ)
20.04.2013 - ВИЗИ
11.06.2013 - Полет Монреал
20.04.2013 - ВИЗИ
-
Книгата я имам, мога да ти я изпратя, но диск нямам.sugar4e написа:Здравейте,
- hoyden
- Обратна връзка:
Който има нужда да се упражнява за листовки, да ми прати едно ЛС.
Давам сайт и регистрация за сайта. Листовките са 1:1 като на изпита!
Давам сайт и регистрация за сайта. Листовките са 1:1 като на изпита!
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
С голямо закъснение държа да отбележа, че моя диск вече не върши толкова перфетна работа както преди... Мои приятели, които се явяват сега ми казаха, че има промяна в изпитните въпроси... Така, че сори, вече не мога да бъда полезен колкото и да искам. 

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Няма проблем, важно е все пак желаниетоivalin написа:С голямо закъснение държа да отбележа, че моя диск вече не върши толкова перфетна работа както преди... Мои приятели, които се явяват сега ми казаха, че има промяна в изпитните въпроси... Така, че сори, вече не мога да бъда полезен колкото и да искам.

26.01.2011 - Изпратени документи Виена
20.04.2013 - ВИЗИ
20.04.2013 - ВИЗИ
Някой има ли материалите за подготовка за изпита пред SAAQ :правилник , листовки на английски?
Благодаря предварително на готовите да помогнат.
Благодаря предварително на готовите да помогнат.
-
- Обратна връзка:
И аз се присъединявам със същата молба, макар че и на френски ще ми свършат работа.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
DCS Виена -22/08/2011
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
Интервю - 17/09/2013
DCS Сидни -10/10/2013
Бар кодове - 20/11/2013
Медицински - 06/01/2014
Покани за визи - 04/03/2014
Визи - 03/04/2014
Полет - 16/06/2014
Ние имаме гида на френски но поради размера си може да се прати само по дропбокс.
Освен това гида и другата книга за подготовка могат да бъдат лесно намерени (заявени) в най-близката библиотека напълно безплатно както на френски така и на английски език. Регистрацията в библиотеката е също безплатна, а пререгистрацията на книгата става и по телефона до 3 пъти. За 2 месеца четене на закона почти няма шанс да не вземете изпита. Успех на всички, които ще се явяват!
Освен това гида и другата книга за подготовка могат да бъдат лесно намерени (заявени) в най-близката библиотека напълно безплатно както на френски така и на английски език. Регистрацията в библиотеката е също безплатна, а пререгистрацията на книгата става и по телефона до 3 пъти. За 2 месеца четене на закона почти няма шанс да не вземете изпита. Успех на всички, които ще се явяват!
Док.за Виена-30.11.2011
CSQ-03.06.2013-по пощата
док.до Sydney(N.E.)-18.06.2013
Баркодове-26.08.2013
Покана за медицински-19.09.2013 (направени на 27.09.2013)
Покана за визи-18.11.2013
CSQ-03.06.2013-по пощата
док.до Sydney(N.E.)-18.06.2013
Баркодове-26.08.2013
Покана за медицински-19.09.2013 (направени на 27.09.2013)
Покана за визи-18.11.2013
имам 2 книжки и 2 диска на френски... обадете ми се 438-935-2891 мария
Съединението прави силата!