Туй не е знаме а сламка и некой отдавна е осмукал каквото е имало в тая кратуна... наздраве от мене.blaster написа:Туй момченце под американското знаме ми оправи настроението тая вечер![]()
![]()
![]()
Ще си налея една ракийка в негова чест
1вата световна и така нататъкspeedy написа:Кой са първите две произшествия?Californian написа: За пореден път се досещам защо в Канада ще стъпа след 3тото произшествие
Мислиш ли, че там са го търпяли повече от един ден с писането на подобни глупости? Всъщност оказва се, че тук май сме доста по-толерантни.roumensp написа:Californian, толкова ли няма американски форуми за тролене, та още продължаваш да се излагаш тука ?
За теб не знам, ама мойта толерантност към измишльотини, написани от един необразован комплексар, почва да се изчерпва.MrGeek написа:Мислиш ли, че там са го търпяли повече от един ден с писането на подобни глупости? Всъщност оказва се, че тук май сме доста по-толерантни.roumensp написа:Californian, толкова ли няма американски форуми за тролене, та още продължаваш да се излагаш тука ?
Ти много го надцени. Този образ е в щатите само от няколко месеца.roumensp написа:Трябва верно да си най-големият комплексар, за да си сложиш такъв ник, снимка пред US-знамето и да се наричаш "Американец" след като си живял само 2 години в Щатите.
Накои хора от тоя форум, вкл. и аз, са живели много по-дълго от него в Щатите и знаем, че някои от нещата дето пише са безсмислици.Bistra написа:Поне е веселяк.Ако и това, което твърди е и истина, още по-добре за него.![]()
Момчета, я по-бодро го дайте!Май имате нужда някой да ви подари по един аквариум с рибки. Мен лично гледката на плуващи рибки много ме успокоява.
Имаме няколко приятелски семейства в Щатите и всичките се оплакват.Ще ми се да вярвам, че поне на един всичко му е наред.Дай Боже!
Толкова ще е, ако човек изминава по 5-6,000 километра всеки месец и си сменя маслото всеки 3-4 седмици.Californian написа:смяна масло - 40-50долара месечно
Естествено, да не кажа дори към 10000km. Ако минава 5000km/месец, това са по 250km за всеки работен ден, т.е. много вероятно маршрута включва магистрала. Когато се кара на дълги разстояния, не е необходимо маслото да се сменя на 5000km. На 5000km се сменя при тежък режим на експлоатация - къси пътувания, доставки, тежък товар, бавен градски трафик, студен старт, off-road, теглене на ремарке, прекалено горещ климат и т.н. Ама той "калифорниеца" няма от къде да го знае. За него е проблем подкарването на запетайката, че камо ли нещо по-сложно.roumensp написа:Толкова ще е, ако човек изминава по 5-6,000 километра всеки месец и си сменя маслото всеки 3-4 седмици.