Имам B1/B1 Току-що ми се обади жената, която изпраща сертификатите по пощата за да ме попита за адреса пак и аз я помолих да ми каже резултатите.Толкова съм щастлива - бях сигурна че няма да имам повече от А2
Поздравления!!!
Да стискате палци и на нас, които ще се явяваме на 27-ми октомври. Започнах да сънувам кошмари вече Все пак не съм се явявала на изпити от 10 год. Надявам се всички да имаме желаните резултати и да се забързат малко нещата с процедурата, чеееее.....
kemy опитай се да бъдеш спокойна много е важно. Аз вечерта преди изпита не съм спала и 5 минути от вълнение в съвкупност с адски силна хрема шансовете ми мн повече намаляха. Така че ще стискаме палци за вас разбира се, но вие трябва да сте мн мн спокойни
Моят резултат също е Б1/Б1, но за съжаление не ми помага, трябва ми Б2/Б2, така че пак ще се видим с някой от кандидатите които не са получили желания резултат. Успех на всички на които им предстои да се явят на ТСФ-Квебек.
kemy написа:Да стискате палци и на нас, които ще се явяваме на 27-ми октомври.
Къде има изпит на 27 октомври?
sudju4e написа:kemy опитай се да бъдеш спокойна много е важно
Това е много вярно, но след като всичко е минало е лесно да се каже, а на този който му предстои - е трудно изпълнимо.
нa 27.10 е във Варна, а суджучето го казва защото е наистина важно да сте спокойни, всички бяхме нервни на този изпит и можехме да покажем повече ако не бяхме се гипсирали толкоз. Тъй че не ми е лесно сега да го кажа щото едва ли не за мене всичко свърши, а защото това е самата истина.
Поздравления за резултатите. Аз пък избих рибата този път
При първия изпит резултата беше В1/В1, а сега А2/В2 - явно съм много непослушна хи хи хи - хич не слушам като ми се говори, но пък от към приказка съм го докарала явно...
В крайна сметка знам някакъв френски
Здравейте на всички. Някой може ли да ми изпрати конспекта с примерните въпроси за изпита. Някой от явяващите на изпита го имаха. Видях че е от 60 въпроса. Много ще съм ви благодарна , ако някои ми го изпрати, може да ми пише на лични.Благодаря предварително