tonich написа:А теб, още те чакам да ми дойдеш в Нунавут.
Една меца повече или по-малко не прави разлика...
Аз съм зайче, Съкровище,...и обичам да се гушкам в по-топлички места... ...,така че за сега съм си добре, където съм...Ако се разкандардисам ще ти пиша. Няма връзка с темата. Дръжте си в главата номер 1 и 2 от правилата на форума.
Модератор
Всъщност целия телемаркетингов бизнес се крепи на такива хора. Усетят ли нотка на колебание в гласа ти веднага захапват с всички сили. И номера, че ще отнеме още само минутка....
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Абе чета това за кредитните карти, и искам да питам. Значи моята си е така направена, че на датата се взима автоматично дължимата сума от чекинг акаунта ми. Един вид няма начин да се просрочи кредита ако са налични достатъчни средства. Това зле ли е или добре според вас? И освен това кредитна карта също се активира и през интернет.
Това според мен е добре. Казвам го след като ми се случи да пресроча и ме изцакаха както те си знаят. Преди мислех, че е зле, щото - "кои са те че да им давам право да си теглят...". Особено ако са друга банка (тоест кредитната е от банка в която нямам чекинг).
Щом си го направил вече - стой си така - поне ще си спокоен. А сигурно и пести време.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
tonich написа:
@optics:
Един път държах 20 минути на телефона служител от ВИЗА. Ония се измъчи да ме убеждава, да му дам инфо за моята ВИЗА, за да ми пратели семейна почивка във Флорида. Не му и дадох.
Накрая го помолих да не ме занимават повече с подобни оферти. Оттогава никой не ме е търсил от там.
да бе от ВИЗА - хайде помислете малко а.... номерът е стар като света и се ползва не само за кредитните карти ...
П.С. на който му е интересно, може да почете писанието на Кевин Митник по въпроса
оле, като чета, ами че и канадците са като нашите мошенници!
от мошенници явно оттърване няма!
дано стигнем до Канада, ама трябва яко да си отваряме очите!
... САЩ или Канада?
Решено е - USA, идвамееее!
Летим на 17 март 2011
Las Vegas, пази се!!! НАПРАВИХМЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР! Тук все повече ни харесва!!! http://www.youtube.com/watch?v=YqlQS5CC" onclick="window.open(this.href);return false; ... r_embedded
За съжаление повечето измамници са от бг, русия, казахстан, тринидад, гаяна, хаити и други подобни особено хитри нации. А измамените са обикновено канадски бабички .