Хайде да видим дали няма да стане така и със зимата.

Подготвени ли сте за -35, лични снегорини и зимни гуми?
Така де, тая олимпиада и трябва сняг! Няма лошо.Aries написа: Спокойно, като завали следващия петък и ще спре 2010 март.
Павеле, ти колко зими си изкарал във Ванкувър?Павел написа:Aries, само колко бързо се мина зимата - вече сме Март 2010, щото навън пак грее слънце.
Ама ти още разнасяш чадър? Я не се излагай.Павел написа:Ами първата вече я изкарах и не я намерих за толкова страшна, колкото всеки ми разправяше. Даже през февруари имаше страхотни слънчеви дни и бягах навън. Сняг се задържа точно 2 седмици.
Хора, които никога не са стъпвали тук и дрънкат колко не спирало да вали ги разбирам - плямпат глупости, къде от завист, къде от "чул-недочул". Ама такива като теб, дето живеят тук не мога да разбера, защо толкова много преувеличавате. Или и ти си от тукашните, дето умишлено преувеличават, за да не идват нови навлеци - и такава теория чух.
Както и да е - на мен ми харесва да е свежо и зелено и дори когато вали, изобщо не ме притеснява - дори рядко вадя чадър. А депресираните само си търсят извинение и оправдание с времето.
Така е за хората, работещи от тъмно до тъмно на закрито, в кутийки дето дневна светлина не прониква. Аз лично повечето време съм по улиците и ми е по-приятно на слънце.optics написа:Извинете ако греша, но доста хора не правят разлика дали е слънчев ден или облачен когато са на работа.
Важно става в почивните дни.
Отчасти вярно за мен. В офиса ми няма дневна светлина, но не седя постоянно в него. Нито пък отивам по тъмно.7George написа:Така е за хората, работещи от тъмно до тъмно на закрито, в кутийки дето дневна светлина не прониква. Аз лично повечето време съм по улиците и ми е по-приятно на слънце.optics написа:Извинете ако греша, но доста хора не правят разлика дали е слънчев ден или облачен когато са на работа.
Важно става в почивните дни.Но няма нещо с което да не се свиква.
Септември ли ги сложи зимните гуми ? Малко си позакъснял майablood написа:Къде го видя тоя сняг?
Сложих зимните гуми преди 2 месеца, ама нищо!
Преди 2 години пак имахме коледа без сняг.