kill_u написа:
Въобще не са формални и не вярвам да паднат въобще. То един авер още се надява да паднат визите за Канада, ама както вървят нещата визи ще видим в следващия живот. А освен това 2012 има още 3 години, а за три години в Канада може човек да разбере нещата на къде вървят и да реши или да вземе гражданство или да се върне и да се пробва в Кралството.
Ей това не мога да го разбера. То да е торта или yиски да го опиташ и да знаеш, че е хубаво - 5 секунди отнема. Да се установиш в една държава и да и разберш хубавото ти трябват 5 години (средно)
И тук говорим за Canada И UK, а не за Canada и Камерyн да речем.
В UK може да идеш да живееш без визи и да си търсиш работа. Докато си търсиш работа може да работиш self employed. Има точкова система са skilled workers, която е с няколко показаателя само. Ако те харест работодателя ти вади разрешително и след една година работа отпадат всички ограничения.
Само след 27 месеца ще отпаднат всички ограничения. Е една средна процедура за Canada в момента трае 18-24 месеца + маса пари.
Много е хубаво в Canada и аз не се оплаквам. Ама те така ми се ще да прочета от някой - отивам в Calgary или в Едмонтон или в Ванкувър или в Торонто или в Монтреал или където и да е, щото съм проучил и разбрал че там имам най-добра възможност да се реализирам или да уча или .. де да знам какво, ама да знае човека какво иска и как да го постигне.
Ма а са забучиш на другия край на света, да сe изръсиш пари за това без да знаеш за какво ...?