Много ти благодаря за отговора Мими,надявам се да се окажеш права и наистина това,че супругът ми има опит над 1 година по 3 от професиите в НОК,да се окаже в наша полза!Бласодаря ти още веднъж!Мими написа:Имаш ЛСУспех! И пак заповядай

Много ти благодаря за отговора Мими,надявам се да се окажеш права и наистина това,че супругът ми има опит над 1 година по 3 от професиите в НОК,да се окаже в наша полза!Бласодаря ти още веднъж!Мими написа:Имаш ЛСУспех! И пак заповядай
PHOENIX ARIZONA написа:Здравейте
Аз съм ново регистриран кандидат емигрант. В момента се подготвям за теста IELTS.
Но преди да задам какъвто и да е въпрос искам да кажа едно голямо Благодаря на всички вас заминали или още тук в България за помоща която всеки един от вас оказава. И специално на valioiko![]()
Имаме ( повече аз ) огромно желание да емигрираме в Канада. Имам роднина в Торонто ( първа братовчетка на баща ми. Мисля че на мен ми се пада леля) 1. Въпроса ми е как трябва да и дали се изисква да го докажа това.Какъв документ тя трябва да ми изпрати. 2.Работил съм в САЩ 2006/2007 за 6 месеца с H2B виза какви документи да представя имам договор и препоръка от работодателя и копие от визата на която пише хотела в които съм работил. Ще Ви бъда много благодарен за оказаното съдействие.
Пожелавам УСПЕХна всички кандидат емигранти като нас.
Дяко
Радвам се, че съм ти била полезна.PHOENIX ARIZONA написа:Много благодаря за отговора![]()
Благодаря ти за отговора. Ще представя договора за работа и препоръката ми от хотела в която се описват всички длъжности които съм заемал през тези 6 месеца.kill_u написа:Ами според мен ако смяташ да пишеш че си бил на бригада в щатите, е най добре да представиш всичките документи, които имаш.