Учи френски и английски безплатно - онлайн
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Много доре казано kurta007. Ако се направим че не виждаме от къде е откраднат дизайна поне да се представят нещата точни, а не да объркат тези които още нищо не знаят.kurta007 написа:Така че вместо да се копира от официалния саит е добре да се вникне малко и в материята и да не се говорят глупости понеже могат да се подведат много хора за нещо което не е верно!!!!.Не съм против тва което правиш напротив но информацията ти е грешна
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
-
- Обратна връзка:
Незнам как е било преди година, но таблицата която свалих от Офицялният Сайт беше 10 точки максимум за възраст(преди не повече от 3 месеца). Ако е имало промени не бяха отразени там.
Ама има ги навсякъде тия българи вие знаете за кои става дума, е затова няма да се оправим. Тука хората си помагат, а ние нещо да направим и все някои гледа как да се изплюе отгоре ти.
Ама има ги навсякъде тия българи вие знаете за кои става дума, е затова няма да се оправим. Тука хората си помагат, а ние нещо да направим и все някои гледа как да се изплюе отгоре ти.
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
Ами сама знаеш къде са. ето тук от където е откраднат дизайна:Juli-j написа:Като сам толкова изостанала дайте ми моля ви линкове към най-актуалното, ще е полезно не само на мен.
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/
... взимай слагай и се постарай да работи.
Като ще правиш сайт оправдания като "изостанала съм" не важат. Или правиш или не.
Нещастните родни души няма обаче да възкръснат и да се порадват на чудесиите на свободата, на които ние, обръгнали вече, гледаме равнодушно сега и за които те не са сънували даже в най-дивните си блянове!. . .
-
точно за помощ става въпрос,аз ти казвам къде грешиш но ти маи изключваш че и ти самата си българка и чужди мнения не приемаш и си мислиш че все грешката е другите а не в теб !!!Juli-j написа:Незнам как е било преди година, но таблицата която свалих от Офицялният Сайт беше 10 точки максимум за възраст(преди не повече от 3 месеца). Ако е имало промени не бяха отразени там.

"Новите"правила са от 16 октомври 2006г !! /виж годината/ и оттогава досега са си все същите ,не знам къде си гледала но или имаш нужда от очила или си прекалено много заета с копиране и крадене.
Сигурен съм за правилата понеже лично са ме оценявали 2 пъти,един по старите правила и втория път по новите.Линкове ако искаш ето тема където става ясно кога ще има нови правила. http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... sc&start=0 Актуалните правила в момета които са си все съшите от края на 2006г ти самата си дала линк за тях http://www2.publicationsduquebec.gouv.q ... I0_2R2.htm
така че явно градивна критика не търпиш като един типичен Бай Ганъо или Леля Ганя ако мога така да се изразя

Наи малкото което може да направиш в момента е да кажеш ,да прав си и да се извиниш за моралните
неудобства причинени на кандидат -емигрантите от това че КРИТЕРИИТЕ са били намалени а те не са.Всеки греши ,но само големите хора си признават и продължават нататък.
Иначе успех с начинанието,но нека не разпространяваме откровени ЛЪЖИ понеже тва ще удари рано или късно върху реномето на твоя саит нали така?
- Дядо Йоцо
- Обратна връзка:
kurta007 написа:точно за помощ става въпрос,аз ти казвам къде грешиш но ти маи изключваш че и ти самата си българка и чужди мнения не приемаш и си мислиш че все грешката е другите а не в теб !!!
Джули,обърнах ти внимание на някои правописни грешки,но ти упорито си пишеш както си знаеш!ОФИЦИАЛЕН се пише така,а не с Я!!!И ПРОФЕСИИ,а не с Й като римски пълководец,както беше писал някой!!! 

Док. Букурещ - 11.02.2009
Баркодове - 25.02.2009
Медицински - 22.04.2009
Мед.изследвания - 27.04.2009
Мед.- Ок - 15.05.2009
Покана за виза - 2.06
Визи - 9.07.2009
Баркодове - 25.02.2009
Медицински - 22.04.2009
Мед.изследвания - 27.04.2009
Мед.- Ок - 15.05.2009
Покана за виза - 2.06
Визи - 9.07.2009
- demococcus
здрасти Juli-j
браво за страхотния сайт!!
Но забелязах,че липсват субтитри на английското видео, има ли вариант да се сложат?

Но забелязах,че липсват субтитри на английското видео, има ли вариант да се сложат?

AZALIA
-
Re: Учи френски и английски безплатно - онлайн
Здравейте някой можели да ми изпрати линк към онлайн теста за самооценка за емиграция в Квебек. Благодаря
Ce n'est pas en écoutant qqn parler que l'on évolue. C'est en agissant et en vivant des expériences.
- milla
- Модератор
Таня, можеш да разгледаш също Уикипедията на форума. Там има много препратки към официалните линкове.Таня Базелкова написа:Здравейте някой можели да ми изпрати линк към онлайн теста за самооценка за емиграция в Квебек. Благодаря
Wiki - http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 1%86%D0%B0"
Онлайн тест - http://wiki.bgcanada.com/index.php?titl ... 1%81%D1%82"
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!