Ivan1007 написа:Изискване и в Алберта има да се предаде шофьорска книжка само ако тя се сменя за такава от Алберта. Притежаването на българска шофоирска книжка не е в нарушение на закона, но използването и е.
А, тва е друг въпрос и има бая повече логика в тва ...
Това е поредният трол... За шофьорските книжки: в Кебек специално съм си сменял БГ книжка БЕЗ да се явявам на изпити и направо на гишето ми дадоха Кебекарската БЕЗ да ми вземат Българскта... В Джордия и Алберта може да е по-друг начин...
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Таня написа:здрасти,Любо! Къде в Квебек я смени без изпит? И аз искам
Таня,
ама няма какво да питаш.
направо помоли Любо да те заведе на мястото където раздават книжките. и без квебекска книжка не тръгваш.
може нашто момче да има връзки
Lub0 написа:Това е поредният трол... За шофьорските книжки: в Кебек специално съм си сменял БГ книжка БЕЗ да се явявам на изпити и направо на гишето ми дадоха Кебекарската БЕЗ да ми вземат Българскта... В Джордия и Алберта може да е по-друг начин...
Коя,година е било това ?
Може да са променили закона,знае ли човек ?!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Всичко зависи от това за кого рабоитш... уницеф, юнеско, червен кръст, кгб, цру и т.н. има специални договорки с канада/кебек...
И да оточня, в първите 3 не сам работил, а другите 2 нямам право да коментирам
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
drusterbuck написа:Поздрави!
Тези хорица тук не признават нищо извън Канада...
Ей това е самата истина, много самоизолирана и егоцентрична държава. Аз си го обяснявах с големия студ и липсата на комуникации с останалия свят през дългите зими в продължение на десетилетия. Но гледах един документален филм на един канадски журналист за историята на апартейда в Южна Африка. Той излага тезата, че егоцентризмът е част от процеса на самоутвърждаване на младите нации. Отричането на всичко чуждо или извън и издигането в култ на собствените постижения, колкото и скромни да са те, просто ги прави по-значими в собствените им очи. Иначе, от където и да го погледнеш си е комплексарска история.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."
Lub0 написа:Всичко зависи от това за кого рабоитш... уницеф, юнеско, червен кръст, кгб, цру и т.н. има специални договорки с канада/кебек...
И да оточня, в първите 3 не сам работил, а другите 2 нямам право да коментирам