Най-после и ние получихме покана!Голяма радост, толкова сме я чакали, направо това не е истина!
И най-интересното, интервюто е насрочено за 08.12.2008- от 14.30 часа! На всичкото отгоре имам тогава и рожден ден!!!
До скоро празнувах на този ден- рожден ден, студентски празник, дано тази година и успешно интервю!!!Адреналина и вълнението ще е тройно!
Успех на всички!И дерзайте, който научи нещо ново да пишСтискаме палци на всички, които чакат!Ще дойдат спокойно!
Здравейте компанията Имам информация че имиграционния офицер ще е мъж и името му е Фреедерик Дзор но това разбира се е неофициална информация засега.Ако някой знае повече по въпроса да пише.
Честито на всички с покани!
На другите, пожелавам търпение... Ще дойдат!
lonly wolf, дано да е вярна информацията за мосюто! Отзивите са добри за него... поне това, което успях да открия като инфо! Повечето от информацията е от руските форуми за емиграция и не успях да схвана всичко, но цялостната картинка е добра
Всеки, който има някаква ценна информация, моля да я споделя в темата!
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
Ако не ме лъже паметта този господин е бил интервюиращ и преди,но за съжаление не си спомням какви бяха отзивите за него.Наистина пишете миналите при него.
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно
Изцяло подкрепям идеята аз също споменах за нещо такова в първия ми постинг.Нека се знаем колко и кои сме с оглед на това че и занапред може да си сътрудничим.
Футбола остана единствения легален начин да си купиш негър...
Здравейте, в събота и ние получихме покана за интервю на 3. 12. 2008 от 11.00. В списака от документи, който трябва да представим на интервюто в т.7 не са посочили никакви допълнителни документи за наше щастие. Моля който има информация за интервюращият нека да я сподели. УСПЕХ на ВСИЧКИ!
Хип,Хип,Ура!Ако интервюиращият е Фредерик Кзор.Той е около 35 годишен и отзивите за него са повече от добри.Въведете на търсене името Фредерик Кзор и четете.Той беше на минали интервюта и хората бяха повече от доволни!
Подадени документи 29.08.2008
Accuse de recеption 04.09.2008
Entervue de selection 12.06.2009 09:00-неуспешно