Честито на всички успешно минали направо ви завиждаме / благородно де /че минахте един от трудните моменти, а ние има да се пържим на бавен огън близо месец, дано всички да имат късмет, а на останалите не се предавайте, ще успеете макар и малко по късно!
На всички които са днес - успех и много късмет!
Докс Виена - 26.02.2008
Интервю успешно - 24.06.2008
Докс Букурещ - 18.07.2008
Получени баркодове - 02.09.2008
Получени медицински - 08.09.2008
OK на медицинските - 03.10.2008
Покана за визи-12.11.2008
ВИЗИ - 15.12.2008
Здравейте и от нас
Голямо честито на всички печеливши
Мите, дано скоро и вие ни зарадвате със сертификати по пощата стискаме палци
Благодарим от все сърце за описанията и въпросите. Наистина ни е супер от полза
Желаем на всички да се похвалят със заветните сертификатчета
смело напред към Букурещ
DCS: 30/10/07, акюзе след 15д.
покана за интервю 1м3с преди интервюто
док. към Букурещ: 7/06/08, баркодове след 1м1д
покана за медицински след 23д
покана за визи след 3с (от направените медицински), върнати паспорти след 18д
Общо: 10м и 18д
Честито и от мен на всички получили сертификати вчера! Митето,няма да се отчайвате,всичко ще се нареди .....макар и по-късничко.KOKOARM,да не забравиш да споделиш с нас чакащите новини как и минало и при вас
Честито и от мен на миналите успешно интервюто,а на останалите късмет!Въпросът ми е извън темата,но все пак коя квебекска телевизия гледате(как я хващате)?
а на взелите сертификати ЧЕСТИТОООО :partysmiley: :duga: :duga: :duga:
Не е важно колко си живял на земята, а как си живял. Всеки човек трябва да има вътрешен мир и да е в хармония със себе си и всичко около него. Що за човек е този, който не прави света по-добър?
Ахимса, мир и любов !!!
Обръщам се макар и доста от рано към тези, които са на интервю на 24.06. и близките следващи дни. Ако тази информация не е нова за вас, това е хубаво, ако пък не ви е известно, запомнете я и честитете на мадам националния празник на Квебек. Предполгам, че ще направи хубаво впечатление, а може би и ще ви спести един въпрос :)24.06. е ден на Jean-Baptiste, считан за покровител на франкофоните в Канада. А и годишнината от основаването е повече от кръгла - 400 години са си това;)