ЕвроБГ или да емигрираме ли в Канада ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Hullman

Мнение от Hullman »

Хълман не е учил толкова години и не е дошъл в Канада за да работи ангария или за жълти стотонки на разни табарнаци или други местно родени едвам завършили 10 клас, да не говорим за индиици, или разни други чалмосани.

Виж за сънародници и нови имигранти цените на услугите са от добри по добри. Няма сънародник или нов имигрант на който Хълман да не е направил отстъпка.
Обаче издънили се сънародници пред Хълман изобщо да не му се мяркат пред очите.
Да ходят на друго място където канадците или други чалмосани да им дерат кожите на тях.:)
Аватар
7George

Мнение от 7George »

........................... Така, че братя - връщайте се. Не се мъчете в тази тежка чужбина. Чакаме ви с нетърпение. Има още много далавера, пардом - работа.
Ние не се мъчим, много сме си добре. :D

Не бих се върнал в БГ, ако хората там са същите. За никакви пари и лъскави неща. Не мога да понасям софийската корупция и повсеместната пристрастеност към далаверата в онова общество. И Европата, и тя страда от същите болести. И страните в нея са много пренаселени за мене - няма простор, няма въздух... :metro: Ти, Vil, тия всичките неща, дето ни ги препоръчваш, изпробва ли ги, постигна ли ги? Или си ги чел някъде по вестниците. Направо си признай - от коя правителствена програма ти плащат, за да ни агитираш. :metro:
becks

Мнение от becks »

semeen написа:Beks, помня как преди почти две години за първи път пуснах тема в този форум (беше за разходите) и ти се утрепваше да спамиш с въпроси, които теб те интересуваха :lol: . Аз още съм тук, защото възникнаха субективни причини - пак ми се роди син, но ти с на отсрещната страна. Питам се ако подредим хората в две колони и изтъпанчим отпред на първата батето, а на втората хълбой (пардон, хълмен) ти в коя ще се подредиш?
Честито за наследника.

Аз ще се подредя в отделна група. Просто всички имаме различни критерии. Тва което е неуспех за тебе, за друг е върха на кариерата и т.н.

Стандарта и качество на живот ще го видиш като дойдеш. Зависи какви са ти критериите, пак казвам. На мен ми дойде на гости един приятел от БГ. Тъй като го познавам, бях сигурен, че няма да му хареса Канада. След всичко което му наприказвах предварително, в последствие се оказа, че много му хареса.
Така че всичко е относително.
Само много ме дразнят всички надъхани от БГ, които плюят всичко и всички и после безследно изчезват от форума уж живеейки си щастливо живота.
miteto
Модератор

Re: ЕвроБГ или да емигрираме ли в Канада ?

Мнение от miteto »

Vil написа:...
Заплати - превъзходни. Взимаш един ипотечен заем за 30 г. и си купуваш среден калибър жилище. Нямаш нова кола ? Взимаш един лизинг и си купуваш нова кола / корейска или японска / за 5 год, а ако не ти стига заплатата да изплащаш и двете неща едновременно - няма проблем. БГ е държавата с най-бурно развиващия се финансов сектор в Европа - взимаш едно потребителско кредитче. Ако банката не ти го дава, защото очевадно не можеш да си покриваш текущите разходи - ето ти ги фирмите за потребителски кредити. Те дават и дори и не питат. Е, вярно, че годишната лихва излиза около 250-300 %. Но това не е проблем - икономиката се развива все по-бурно и няма начин - ще станем тигъра на Европа.
...
Само да вметна, че тва дет си го написал(а) е перфектно описание на ситуацията в САЩ преди да се спече яйцето на дупето :D Кредит се отпуска на всички що диша и има пулс. Резултата се вижда в момента. Тукашните канадски сополкьовци се плюнчат, че тва никога немало да стане в Канада щот видиш ли Канада била мнооо различна и баш по-така мнооо специална :wink: Само че забравят, че когат' Щатите пръднат, Канада се насира :oops:
Каката_без_Батето

Мнение от Каката_без_Батето »

Vil написа:На мен всичко ми харесва. То аз затова пиша в този форум. Да се осъзнаят нашите емигранти какво изпускат в БГ. Да се връщат незабавно, щото изпускат парите, живота и всичко.
айде поредния измишльотко се появи на хоризонта, с мнoгoобещаващи сърцераздерателни предложения да си се прибираме към бг-то, щото изпускаме парите, живота и прочието :conf:

ден по рано друг agent-агитатор , пък ни навиваше да си сложим розовите очила :roll:
bagera написа:все пак не е лошо в това да се пишат и истини ,не само розовите страни на canadaaaataaa да се виждат
та барем прогледнеме!?!

ай сектир бе, кими сикинде, те ще ми казват кви да ги върша :lol: .
аз за батето ли сам дошла или кво?
ninka83

Мнение от ninka83 »

Каката_без_Батето написа: аз за батето ли сам дошла или кво?
ма той Батето е един :wink: пък и много търсен :lol: хайде се ориентирай за някой друг :roll: Батето го остави за мен :P
Каката_без_Батето

Мнение от Каката_без_Батето »

ninka83 написа: Батето го остави за мен :P
мечтай си :lol: батето си е мой. аз първа сам си го заплюла :wink:
Vil

Мнение от Vil »

Не ви требе на вас ни батето, ни хълмен. Идвайте си в БГто. Тук че ви кажем къде да инвестирате с печалба, а не само да въртите парите или да купувате имоти, които да не носят нищо. Че те много върнали се от Канада си накупуваха апартаменти и сега не плащат ни наем, ни ипотека, ама работят на ЕвроБГ пазара и що ли заплатите им се видят ниски. Други отворени си накупуваха магазини и настроиха хотели, ама нито едните могат да дадат под наем, нито другите имат туристи. От лихва ще живеем то се е видело. Щото тукашните европейци инвестират, ама и те не знаят защо, а пък другите пишман бизнисмени само гледат и се чудят що и те не могат. Не могат щото немат толкоз пара. Далаверата е цаката. Без далавера никъде не мож напраи печалба. А че ще даваш на каки, батковци на всички нива от всички общински и държавни, че и частни агенции то се знай. Ама се знай от " умните " момчета, а не от разни пишман бизнисмени дето идват и играят по правилата. Щот по правилата играят само европейците, а ма на тех не им пука стига да си взимат огромните заплати.
Идвайте при мен. Знам къде е далаверата и че ви кажем как става номеро - ако искам де.
semeen

Мнение от semeen »

Това, явно, е някакъв вирус, Бекс, хората заминават надъхани и после се покриват или пропищяват по форума колко са сбъркали. Казвай каква ваксина да търим по аптеките доде е време :D
dart

Мнение от dart »

Е нама по отворен от теб ? Немога да разбера какъв ти е проблема и каква е тази злоба срещу хората където и да са ? Живал сам в БГ живал сам и в Canada повървай ми положението е същото и в двете страни ! Само че проблемите са си твои и светът е такъв какъвто си го направиш ! Като толкова се мислиш за печен хвани и оправи своя свят по начин които ти харесва ! Ако неможеш има и друг изход ама се сети сам за него ........... !
semeen

Мнение от semeen »

Дарт, за мен ли говириш? Ако е така ти направо ме разконспирира. :wink: Сигурно понеже се познаваме много добре. Сигурно знаеш колко много съм злобен и завистлив и .... Абе хвана ме, това е !:lol: :lol: :lol:
Ти пиеш ли си хапчетата редовно?
semeen

Мнение от semeen »

Ей, Бекс, нали разбираш, че това беше шега.
Ако се видим в Канада имаш един бекс от мен :wink:
becks

Мнение от becks »

semeen написа:Ей, Бекс, нали разбираш, че това беше шега.
Ако се видим в Канада имаш един бекс от мен :wink:
:beer:
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Ей и аз сакам да се вратвам в Булгарето,там поне началник ке стана на баби и дедовци,що да се мъча в тая загубената Канада дето само клошари и мафиози виждаме,нищо не можем да закачиме,парите на ветерот.Виж БГ-то е златна мина що слушате Батето давайте се вратваме да си накупим апартменти,къщи,ниви,фабрики,хотели,политици,министри е това е кефффффф.И какво излиза да си оставя постигнатотот тук и да го попилеея в БГ.Че тук живота за мен е 100 пъти по добър от БГ. :o :) :D
bateto

Мнение от bateto »

банката,банката брато.ти за сега все още нищо не си постигнал освен една зависимост.виж ,ако си по млад в настоящия момент към пенсионна възраст може да се обадиш. :wink:
Публикувай отговор