БГ телевизия
Re: БГ телевизия
Някои може ли да каже от къде да свалям нови БГ филми и сериали. За гледане на живо нямам време.
- hoyden
- Обратна връзка:
http://www.arenabg.comOSTIE написа:Някои може ли да каже от къде да свалям нови БГ филми и сериали. За гледане на живо нямам време.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
- optics
- Модератор
hoyden,
имам леки съмнения.
Напоследък в българските тракери се е подел патриотичният почин - "Да не качваме български филми".
Едно мое приятелче на 22 години което е ъплоъдър ми го каза това и се аргументира - "Иначе ще убием българското кино".
Миналата година забелязах че някои сериали започнаха да се появяват в пиратския залив, явно качени от недотам патриотични ъплоудъри.
имам леки съмнения.
Напоследък в българските тракери се е подел патриотичният почин - "Да не качваме български филми".
Едно мое приятелче на 22 години което е ъплоъдър ми го каза това и се аргументира - "Иначе ще убием българското кино".
Миналата година забелязах че някои сериали започнаха да се появяват в пиратския залив, явно качени от недотам патриотични ъплоудъри.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- hoyden
- Обратна връзка:
TАка беше до скоро, но сега, говоря за АРЕНА, не е необходимо да влизаш през прокси и са започнали да качват вскички БГ сериали.Въобще има доста положителни промени в тракера, което много ме радва.optics написа:hoyden,
имам леки съмнения.
Снощи от там си свалих Столичаните -

“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
АРЕНАта е хостната в .... Канада ! 

хаха. iweb от Монреалcrusader написа:АРЕНАта е хостната в .... Канада !

Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано