Курсове за шофьор на камион

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
Ascao

Мнение от Ascao »

швепс написа: За да разбереш ти трябва бг книжката+превод и отиваш в saaq.
Какъв превод? Че тя книжката е на български и френски?
швепс написа: ...не знам как стоят нещата с някой който и в бг с това си е вадил хляба.
Дано някой който си е вадил и в БГ хляба с това да ни осветли!
S'il n'y a pas de solution, c'est qu'il n'y a pas de problème.
швепс

Мнение от швепс »

Батето

Днес имах доставки на село.Цял ден се мотая на запад от Мтл.-Ил Перот,Водрьой,Валейфилд .Към 2 часа след обяд приключих с работата и се дислоцирах на брега на едно езерце във Водрьой.Лежах по тревата,правих жабки с камъчета и замерах патките в езерото до 4 да убия времето.И всичко това за някакви си 200д. заработка,няма началник на главата ,няма дявол.
В момента съм си в къши и правя репортажа за изминалия ден.Кой ,някой тука каза ,че шофьорите си пиели само един ден от месеца ракията в къщи.

Почти завидях.Но знам че си майтапчия.
Но не вовведи другите в заблуждение.
Неделя 22ч.Не съм спал,защото ми е бил свободен ден.отивам в гаража.Казват ми камиона.Имам доставки в много села.Последното само индианци.Качвам се в камиона.Кошонория+миризма.Чистя.Отивм да закача вана.Не е готов.Чакам 4 часа.Мамка му,плащат ми на миля.Взе да ми се доспива.Почвам 2рото 1/2л кафе и тръгвам.Доставям и пак и пак..Спи ми се.Пристигам при индианците.Няма ги.В гората на национален празник.Какво ме засяга.Спи ми се.Връщам се.Ям по някое време.Някъде в средата на 167ми ми се доспива зверски.Търся място.Няма.Най-после!SOS телефон и ...малко тясно ,ама се намествам.Отляво гора,отдясно езера.Идилия.Не и се наслаждавам.Не хвърлям камъчета.Спи ми се.Лягам.Събуждам се.Камиона се клати.Лос.Чеше се.В ремаркето.Тромба.Хваща гората.Там му е мястото.Спя.Телефона звъни.Диспечера.Камиона му трябва ,кога се връщам.Връщам се в 7ам.Чашка ракия.От контрабандата.Жената ме гледа с укор.Добре че е разбрана.Още не съм си изпил ракията.Звъни диспечера.Са ва ли съм.Какво да му отговоря?5pм?ОК,мамка му!

Не се оплаквам,да не ме разберете криво!Върша каквото искам.Понеже харесах другите постове си мисля че трябва добре да се прецени дали да се захваща човек с това и да се допита на първо място до жена си.Иначе може да стане голямо губи време-пари.
bateto

Мнение от bateto »

днес също бях на доставки по селата-Шамбли,Белой,Сейнт Илер и Сейнт Аясинт.Също както вчера през обедната си почивка се дислоцирах за 2 часа на едно езерце,правих жабки,замерях патките с камъчета.сега съм си в къщи и си пия ракията и ми се иска да питам -абе къде ги видяхте тия шоф. трезвенници дето по един път в месеца се виждали с жената и си пиели ракията. :D
Публикувай отговор