вярно е че немците могат да се върнат, и ние можем ама в бг стрелби, гърмежи /не че тук няма, просто не вдигат толкова шум тукашните комунисти/
я кажи как да отидем в немско, ама с английски

Ами почти не става само с с англе. 2000 , 2001 можеше -тогава взимаха хора (говоря за хора в развои или така нареченото ИТ ) ама от няколко години не става.Вече има много предлагане и тия дет се предлагат все поназнаиват немски.monny написа:до bp_de
вярно е че немците могат да се върнат, и ние можем ама в бг стрелби, гърмежи /не че тук няма, просто не вдигат толкова шум тукашните комунисти/
я кажи как да отидем в немско, ама с английски
Ооопс,тук се понакъка малко.Не,че ми е работа да ви се меся в "диспута",ама не разбрах нещо ,като как върза дипломите с интелектаLinko написа:Знам, знам, батето. Ти си от тея без диплома, дето си умират от кеф да видят човек с диплома да я е закъсал. Щото тогава си намират оправдание за мързела и липсата на интелект, казвайки си: "Тоя като е много учен та какво, я го виж до къде я е докарал."
Като катаджията от оня виц, дето чужденеца му говорил на няколко езика, ама нашият така и не разбрал и накрая рекъл: "Тоя като знаеше толкова езици, да не би да можа да се оправи."
bgmontreal написа:За многознайковците имам следната случка която много си я обичам:
Още като бях в щатите и се върнах в БГ след 4 години един зевзек (като местните - форумните) ме попита:
- Абе вярно ли, че не Ви важат дипломите в САЩ
аз му отговорих: :А ти имаш ли диплома?
той: Не
това и чаках и изтрелях: Ами твойта ... НЕ ВАЖИ!
СтрелаSugarplum написа:bgmontreal написа:За многознайковците имам следната случка която много си я обичам:
Още като бях в щатите и се върнах в БГ след 4 години един зевзек (като местните - форумните) ме попита:
това и чаках и изтрелях: Ами твойта ... НЕ ВАЖИ!![]()
![]()
Туй добре,само дет не се разбра с кво иЗтреля
Кво ти беше индианското име из щатскоbgmontreal написа:СтрелаSugarplum написа:bgmontreal написа:За многознайковците имам следната случка която много си я обичам:
това и чаках и изтрелях: Ами твойта ... НЕ ВАЖИ!![]()
![]()
Туй добре,само дет не се разбра с кво иЗтреля