преместване от Торонто в Монреал

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
monny

Мнение от monny »

ronni написа:аз ходих onzi den на евалуешана за кофито

заяздаха malko се с кацането и живеенето ми в торонто
ппървият въпрос беше а вие сте в кебек от н години
не, първо бъх в торонто
сравнете двата града, в кои провинции си търсите работа, ще се връщате ли в онтарио,
имат на компа данните за езика от интервюто в софия на к аз имам 10/12 та обяснявах как съм го забравила
а те вярваме че бързо ще го възстановите
welcome to kofi
благодаря
някой най-накрая да вземе да напише нещо конкретно по темата,а не да си прави духовни полюции колко добре живее в Торонто и то при положение, че знаем че лъже

моето ниво беше около средното в София, т.е да разбирам че ако реша да отида мога да изкарам шест месеца там.
Какви кинти дават сега за двама и ще ми гледат ли доходите от Торонто които не са чак толкова малки както му се иска на Сашката
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

не бъркай кофито със социяла макар че някои взимат някакво доплащане към кофито от социялните
нямам идея за социяла и дали ще ти гледат доходите - предполагам ще ти гледат банковите сметки
за кофито дават към 460-80 долара на човек и това не знам колко е точно
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

bateto написа:рони ,ти не беше ли в швейцария,кво кофи ,кви 5 лева тука ни омайваш :D
еми върнах се братче то цял живот в швейцария не става ...
дайми 1000 дни и ще се върна пак там само да понатрупам да понатрупам канедиан експирианс
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
bateto

Мнение от bateto »

добре де,каквото и да кажеш обещавам да не се заяждам,заради това моля те кажи ми къде по вече ти харесва за живеене ,тук или там.възможностите за ;реализация; и как ни гледат не ме интерисуват,само това къде животът е с по високо качество и каква е разликата м/у тук и там
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

май ми задаваш риторични въпроси
L. Pasteur, 1854
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

и аз предпочитам Швейцария, и не я заменям за никакво КОФИ :lol:
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

е не съм заминила за кофи
ама неведоми са пътищата имигрантски

животът е по добър там където успееш да си го направиш по добър за себе си
L. Pasteur, 1854
bateto

Мнение от bateto »

а ,моля те не се изнизвай така по терлици,въпросът ми макар и според теб риторичен не те освобождава да си споделиш личното мнение.предполагам ,че би било интересно за публиката. :wink:
monny

Мнение от monny »

каква Швейцария, какви 5 лева, там емигранти не приемат затова няма и КОФИ, емигрантите ги приемат само в шибаните държави като Канада

това КОФИ няма ли да го вдигнат малко, там инфлация нямате ли, за двама около 900 $,май ще трябва да доработвам,
поне научава ли се езика или направо да си купувам билет за Европа, защото в Торонто дори и за 5000 $ които изкарваме не ми се стои и минута повече
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

monny написа:каква Швейцария, какви 5 лева, там емигранти не приемат затова няма и КОФИ, емигрантите ги приемат само в шибаните държави като Канада

това КОФИ няма ли да го вдигнат малко, там инфлация нямате ли, за двама около 900 $,май ще трябва да доработвам,
поне научава ли се езика или направо да си купувам билет за Европа, защото в Торонто дори и за 5000 $ които изкарваме не ми се стои и минута повече
абе я направо пали джета кьм европа ,какво си губиш времето
THE LAST LINE OF DEFENSE
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

в швейцария е доста шарено от към имигранти и има доста имигранти
особено такива к са успели да отидат преди години, сега има мн чужденци к работят там от дълги и но толкова дълги години
Монни, монни преди да тръгнеш да се местиш си направи добре домашното...
L. Pasteur, 1854
ronni
Обратна връзка:

Мнение от ronni »

bateto написа:а ,моля те не се изнизвай така по терлици,въпросът ми макар и според теб риторичен не те освобождава да си споделиш личното мнение.предполагам ,че би било интересно за публиката. :wink:
мисля че доста го дискутирахме лятото този въпрос

швейцария е добре за хората к успеят да преборят конкуренцията...
L. Pasteur, 1854
Публикувай отговор