ronni написа:аз ходих onzi den на евалуешана за кофито
заяздаха malko се с кацането и живеенето ми в торонто
ппървият въпрос беше а вие сте в кебек от н години
не, първо бъх в торонто
сравнете двата града, в кои провинции си търсите работа, ще се връщате ли в онтарио,
имат на компа данните за езика от интервюто в софия на к аз имам 10/12 та обяснявах как съм го забравила
а те вярваме че бързо ще го възстановите
welcome to kofi
благодаря
някой най-накрая да вземе да напише нещо конкретно по темата,а не да си прави духовни полюции колко добре живее в Торонто и то при положение, че знаем че лъже
моето ниво беше около средното в София, т.е да разбирам че ако реша да отида мога да изкарам шест месеца там.
Какви кинти дават сега за двама и ще ми гледат ли доходите от Торонто които не са чак толкова малки както му се иска на Сашката
не бъркай кофито със социяла макар че някои взимат някакво доплащане към кофито от социялните
нямам идея за социяла и дали ще ти гледат доходите - предполагам ще ти гледат банковите сметки
за кофито дават към 460-80 долара на човек и това не знам колко е точно
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
добре де,каквото и да кажеш обещавам да не се заяждам,заради това моля те кажи ми къде по вече ти харесва за живеене ,тук или там.възможностите за ;реализация; и как ни гледат не ме интерисуват,само това къде животът е с по високо качество и каква е разликата м/у тук и там
а ,моля те не се изнизвай така по терлици,въпросът ми макар и според теб риторичен не те освобождава да си споделиш личното мнение.предполагам ,че би било интересно за публиката.
каква Швейцария, какви 5 лева, там емигранти не приемат затова няма и КОФИ, емигрантите ги приемат само в шибаните държави като Канада
това КОФИ няма ли да го вдигнат малко, там инфлация нямате ли, за двама около 900 $,май ще трябва да доработвам,
поне научава ли се езика или направо да си купувам билет за Европа, защото в Торонто дори и за 5000 $ които изкарваме не ми се стои и минута повече
monny написа:каква Швейцария, какви 5 лева, там емигранти не приемат затова няма и КОФИ, емигрантите ги приемат само в шибаните държави като Канада
това КОФИ няма ли да го вдигнат малко, там инфлация нямате ли, за двама около 900 $,май ще трябва да доработвам,
поне научава ли се езика или направо да си купувам билет за Европа, защото в Торонто дори и за 5000 $ които изкарваме не ми се стои и минута повече
абе я направо пали джета кьм европа ,какво си губиш времето
в швейцария е доста шарено от към имигранти и има доста имигранти
особено такива к са успели да отидат преди години, сега има мн чужденци к работят там от дълги и но толкова дълги години
Монни, монни преди да тръгнеш да се местиш си направи добре домашното...
"Chance favors the prepared mind" /"Le hasard ne favorise que des esprits préparés"
L. Pasteur, 1854
bateto написа:а ,моля те не се изнизвай така по терлици,въпросът ми макар и според теб риторичен не те освобождава да си споделиш личното мнение.предполагам ,че би било интересно за публиката.
мисля че доста го дискутирахме лятото този въпрос
швейцария е добре за хората к успеят да преборят конкуренцията...
L. Pasteur, 1854