Има ли Емигранти в България ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Dparo u TaHq

Мнение от Dparo u TaHq »

Благодаря за изключителната подкрепа ,вече се чувствам по-добре като знам кой съм :P :lol:
Аз Русията е видях отблизо,скоро даже ще ходя пак там...но бях и видях една малка част от европа(истинската).
Батето,аз чакам да си идваш вече,но ти все още събираш имането :wink:
bateto

Мнение от bateto »

ми ще си идвам ,ама не мога да намеря някой навит да ми носи куфарите с пачките. :D
pantata

Мнение от pantata »

bateto написа:ми ще си идвам ,ама не мога да намеря някой навит да ми носи куфарите с пачките. :D
бате, в БГ има специализирани фирми за носене на такива куфари.. Вис 1 и 2, СИК, а по морето още действа носаческата фирма ТИМ.. мисля че с радост ще ти помогнат, ти само се прибери..:)
Everyone should believe in something -
I believe I'll have another drink.
Veliko

Мнение от Veliko »

paparazzo написа:-въпроса е неясен-ми каквото навремето Виетнамците-
Та какво правеха виетнамците навремето? Май си доста млад и не знаеш кви ги диреха тогава в БГ-то. Най-вече шиеха дънки нелегално в бараките дето живееха, продаваха касетофони и обменяха амер. долари.
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
Аватар
analgin
.

Мнение от analgin »

paparazzo написа:Та какво правеха виетнамците навремето? Май си доста млад и не знаеш кви ги диреха тогава в БГ-то. Най-вече шиеха дънки нелегално в бараките дето живееха, продаваха касетофони и обменяха амер. долари.
Също така похапваха уличните кучета, а сега като чета бг преса наистина България има нужда от тях за да им намали популацията :wink:
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

To BG-то си отива то е явно,БГ ще има ама не с българи юнаци като Батето,а с азиатци и мюслим,че каккво се радва Батето и Папарацо на помията която ще залее БГ.Не разбирам този е форум е за българите в Канада,а не за тарикатите от БГ.То синдйири въртят по цел ден по кафаните,нямат пари ама на другите махна търсят.
Странджата

Мнение от Странджата »

Борец :beer: и аз това му казва на папарака , не си гледа фотоапарата ми се занимава с нашето мизерно общество :wink:
Pepon

Мнение от Pepon »

Veliko написа:Канада е помогнала на много българи да намерят себе си и мястото където тежат.
Мдаааа, в Канада се нагледах на БГ архитекти, успешно реализирали се в Home Depot... И докато те нареждат гипсовото лепило по рафтовете на американския хипермаркет техните "нереализирани" колеги в България по дузина хотели и кооперации проектираха, че и доста се позамогнаха.
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Veliko

Мнение от Veliko »

Pepon написа:
Veliko написа:Канада е помогнала на много българи да намерят себе си и мястото където тежат.
Мдаааа, в Канада се нагледах на БГ архитекти, успешно реализирали се в Home Depot... И докато те нареждат гипсовото лепило по рафтовете на американския хипермаркет техните "нереализирани" колеги в България по дузина хотели и кооперации проектираха, че и доста се позамогнаха.
точно това имах предвид, направо ми четеш мислите.
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Строителството в България определено много се е подобрило от намесата на новите реализирани архитекти :). Но всъщност не исках да кажа това, напоследък отказвам мърморенето.
Защо трябва да има оправдание за преместването от Бг в Ка или обратно, и то винаги трябва да е ужасни несгоди и недъзи на държавата в която вече не си ?
За съжаление Канада постепенно се превръща в държава от мрънкачи, като Бг. Там поне знаехме защо мърморим тихо - страх от комунисти, от мутри и т.н. Тук какъв е проблема, незнам. Всеки се оплаква от времето, от данъците, от цените, от Буш, от закона да не се пуши в колата :lol:, от рефюджитата, от какво ли не ... Модно е да се мърмори, иначе не си наред нещо.
Днес прочетох нещо и ми хареса, отнася се за хроничното мърморене от потърпевшите на което и да е държавно управление/политическа система, те си мислят че това е "powerful civil disobedience", and atually it is disempowering uncivil obedience. By allowing emotional pressure to dissipate without action, people are able to sit indefinatelyin predicaments that push them closer to an emotional boiling point.
Циганите - на Сатурн !
Аватар
paparazzo

Мнение от paparazzo »

има-я ги питай за онази зима от октомври до април-ама са тихи и мълчаливи...
:) :) :)
-АЗ СЪМ ЗА КЮЧЕКА....
bateto

Мнение от bateto »

иво не ги плаши хората.тук за лоу класата поне има голямо поле за изява ,кеф ти плантации,кеф ти тръстика,кеф ти мотика ,докато минат 20 години и си зададеш въпроса ,ами сега ,нали дойдох да живея като бял човек пък той даже и моргича ми още не е изплатен.
абе не им отваряйте очите,нека се мъчат. :lol:
Veliko

Re: Abe kvo samozalagvate ne razbrahte li che jivota e edin

Мнение от Veliko »

ivailo1968 написа:Kvo tolkova ima v Ca nisto poveche ot BG
Vinagi ste bade te emigranti i nikoga ne ste u doma i nikoga nima da vie roden ezika i se ste si prevejda te samo malka chast ste uspeiat s dobri zaplati
5 procenta mojebi i pak niama da sa happy
Bateto si e prav kolko ot vas sa s hubavi zaplati malko
kolko sa mizernicite mngo i kak se chustvate zle
nedeite da lajete horata i samite vas s gluostite za Canada.
Къде изчезна е човек, я кажи стопи ли се снега у софето или още газите киша.
Аватар
Gonzo#1

Re: Abe kvo samozalagvate ne razbrahte li che jivota e edin

Мнение от Gonzo#1 »

ivailo1968 написа:Kvo tolkova ima v Ca nisto poveche ot BG
Vinagi ste bade te emigranti i nikoga ne ste u doma i nikoga nima da vie roden ezika i se ste si prevejda te samo malka chast ste uspeiat s dobri zaplati
5 procenta mojebi i pak niama da sa happy
Bateto si e prav kolko ot vas sa s hubavi zaplati malko
kolko sa mizernicite mngo i kak se chustvate zle
nedeite da lajete horata i samite vas s gluostite za Canada.
Като гледам колко на теб езика ти е роден....ти всъщност на училище ходил ли си.... или телевизора само?
army

Мнение от army »

То като гледам -май са забранили да се пише на кирилица в БГто :roll:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор