Аз Русията е видях отблизо,скоро даже ще ходя пак там...но бях и видях една малка част от европа(истинската).
Батето,аз чакам да си идваш вече,но ти все още събираш имането

бате, в БГ има специализирани фирми за носене на такива куфари.. Вис 1 и 2, СИК, а по морето още действа носаческата фирма ТИМ.. мисля че с радост ще ти помогнат, ти само се прибери..bateto написа:ми ще си идвам ,ама не мога да намеря някой навит да ми носи куфарите с пачките.
Та какво правеха виетнамците навремето? Май си доста млад и не знаеш кви ги диреха тогава в БГ-то. Най-вече шиеха дънки нелегално в бараките дето живееха, продаваха касетофони и обменяха амер. долари.paparazzo написа:-въпроса е неясен-ми каквото навремето Виетнамците-
Също така похапваха уличните кучета, а сега като чета бг преса наистина България има нужда от тях за да им намали популациятаpaparazzo написа:Та какво правеха виетнамците навремето? Май си доста млад и не знаеш кви ги диреха тогава в БГ-то. Най-вече шиеха дънки нелегално в бараките дето живееха, продаваха касетофони и обменяха амер. долари.
Мдаааа, в Канада се нагледах на БГ архитекти, успешно реализирали се в Home Depot... И докато те нареждат гипсовото лепило по рафтовете на американския хипермаркет техните "нереализирани" колеги в България по дузина хотели и кооперации проектираха, че и доста се позамогнаха.Veliko написа:Канада е помогнала на много българи да намерят себе си и мястото където тежат.
точно това имах предвид, направо ми четеш мислите.Pepon написа:Мдаааа, в Канада се нагледах на БГ архитекти, успешно реализирали се в Home Depot... И докато те нареждат гипсовото лепило по рафтовете на американския хипермаркет техните "нереализирани" колеги в България по дузина хотели и кооперации проектираха, че и доста се позамогнаха.Veliko написа:Канада е помогнала на много българи да намерят себе си и мястото където тежат.
Къде изчезна е човек, я кажи стопи ли се снега у софето или още газите киша.ivailo1968 написа:Kvo tolkova ima v Ca nisto poveche ot BG
Vinagi ste bade te emigranti i nikoga ne ste u doma i nikoga nima da vie roden ezika i se ste si prevejda te samo malka chast ste uspeiat s dobri zaplati
5 procenta mojebi i pak niama da sa happy
Bateto si e prav kolko ot vas sa s hubavi zaplati malko
kolko sa mizernicite mngo i kak se chustvate zle
nedeite da lajete horata i samite vas s gluostite za Canada.
Като гледам колко на теб езика ти е роден....ти всъщност на училище ходил ли си.... или телевизора само?ivailo1968 написа:Kvo tolkova ima v Ca nisto poveche ot BG
Vinagi ste bade te emigranti i nikoga ne ste u doma i nikoga nima da vie roden ezika i se ste si prevejda te samo malka chast ste uspeiat s dobri zaplati
5 procenta mojebi i pak niama da sa happy
Bateto si e prav kolko ot vas sa s hubavi zaplati malko
kolko sa mizernicite mngo i kak se chustvate zle
nedeite da lajete horata i samite vas s gluostite za Canada.