poumpy написа:mima++ написа:До кога смятате да плюете по тези ,които се опитват да си вземат дипломи за да работят / а не да са на социал/ и да издържат децата си, както са го правили в БГ, щото представете си там в БГ не са имали такъв социал / който ти храни децата ,докато ти седиш до нощите над учебниците /, Ще разпънат Bubi на кръст, щото решила да си приравни дипломата от БГ, айде сиктир...............
да приравнява бе ама защо някот и е длъжен да и плаща зада го прави
и не ми разправяй за гледане на деца и учене защото го правих в продължание на 5 семестъра и съм бил и на шомаж и не ми е дошло на ума да врънкам някой да ми плаща за да уча, а си ходех и на работа и да разнасям вестници и да уча и деца да гледам, без да ги пращам в БГ за да им лапам аз тук детските
и не разбирам какво те ядосва че си записала със стипендия и заем - нали все пак ти помагат да учиш, е ще трябва да връщаш 2-3 к накрая разстрочено но това не е голяма трагедия,
Виж какво ще ти кажа. Това,че си учил, гледал деца,носил вестници и т.н. е супер, евала

, а това че не си бил на социал си е твой проблем, дето се вика- да си бил. А това дали аз ще си плащам за обучението или не си е моя работа, също така си е моя работа колко пари ще имам да връщам после. И пак за твое сведение, да ти кажа ,че да можеш да спиш спокойно тази вечер, няма да платя сумата, която си написал по=- горе, защото курса ми е само 4 месеца и струва 431$, които си платих вчера, и които така или иначе щях да си платя. Защото аз искам да си взема диплома ,която да ми даде право да работя тук, това което работих в БГ в продължение на 12 год., а не да седя на социал / господи, вече я мразя тая дума покрай тоя форум

/. И понеже ме хвана яд, че за едни може да се плати курса а за други не може, за това реших да говоря с агента си, като му обясних, че аз с тяхна или без тяхна помощ ще изкарам курса, но ми е интересно защо става така. След като получих отговор, си се движа по моите си планове и не преча на никой.
Всеки е свободен да направи това което смята за нужно , стига да не вреди на околните. Така,че дайте да оставим на края темата на спокойствие, стига дразги и кавги, защото не се знае дали няма да седнем един ден на една маса някъде с някои от вас и да се получат конфузни ситуаций :nenam: :nut:
Не се заяждам ,не ми е присъщо, много съм търпелива, но когато ме подразнят да не си ми насреща/ в случая не е така, просто си обменяме мнения, надявам се/. Айде със здраве и лека вечер