Мечтаете за хубав живот?Стойте далеч от България.

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
bateto

Мнение от bateto »

типикал ликиьор
Аватар
ivanko13
Модератор

Мнение от ivanko13 »

totev написа:и в крайна сметка Батето дърпа ли ви за ташаците че толкова го обсъждате, какъв ви е проблема с него?
Напротив :D Аз даже съм на мнение ,че всеки един постинг на Батето си заслужава вниманието... това напълно сериозно ....
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

garfild написа:Абе това село с 30-те англичани в кръчмата кое е, че ми стана интересно да проверя, не че се заяждам, ама искам и на ханджията да звънна да го видя как вика на ракията на английски? Или си се объркал с някой бар на Пампорово?
Селото е Соколово на 10 км от Балчик по пътя за Балчик от Добрич. Заведението е баш на пътя по средата на селото и като цяло е гола вода - самото заведение, ама там явно друго няма. Ракията на английски се казва rakia; научи малко повече английски; ще ти бъде от полза независимо дали си в БГ или КА.
точно така мисля по въпроса:)
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

MrGeek написа:
peter_pan написа:мерси за комплимента, но все пак е по-добре да наминеш насам, а не да говориш от там за една страна, която е в съвсем друг континент без да имаш понятие - имам предвид коментарите ти за БГ
Мухахахахахахахаха. Моля те, спри се, ще ме умориш. Абе да те взема за личен биограф, а? Излиза, че през последните десетилетия съм живял в някой друг край на света. :lol: :rotfl: :rotfl:
явно си живял някъде там, или ако си бил в БГ си живял в някакво гето в София; къде си живял, не знам, ти си знаеш.
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

peter_pan написа:явно си живял някъде там, или ако си бил в БГ си живял в някакво гето в София; къде си живял, не знам, ти си знаеш.
Така, така. Ти си втория дето ми пише личната биография, но този път за живота ми в България. Тук един друг, страдащ от умопомрачение и хиперкомплекс ми пише пък канадската такава. Да вземете да се съберете и да си комбинирате творчеството в издаване на биографична книга. :lol: :rotfl:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

MrGeek написа:
peter_pan написа:явно си живял някъде там, или ако си бил в БГ си живял в някакво гето в София; къде си живял, не знам, ти си знаеш.
Така, така. Ти си втория дето ми пише личната биография, но този път за живота ми в България. Тук един друг, страдащ от умопомрачение и хиперкомплекс ми пише пък канадската такава. Да вземете да се съберете и да си комбинирате творчеството в издаване на биографична книга. :lol: :rotfl:
не си толкова известен за да се занимаваме с това - какво ще я правим тая книга после и кой ще я издаде? ако искаш да се замоиздадеш, може да я напишем срещу адекватен хонорар - if you want to know my rates - personal message, please;)
Публикувай отговор