има два варианта -
вариант 1 : даваш 3000 КАД (поне) и си купуваш де що легален софтвар ти требе и дишаш дълбоко
и вариант 2: не си купуваш компиутър а ходиш в интернет зали/кафета,там освен за тока и интернета част от чарджите са и за софтвара които ще ползваш,било то игри Уиндоус медиа плеар 11 или Офис 2007
За сажаление никой от тези варианти не ме устроиват. Трабва ми уиндоус оба4е да си тегла без да никои да знае. Невазможно е да няма такова не6то което да изпълни тази зада4а.
t-mac написа:За сажаление никой от тези варианти не ме устроиват. Трабва ми уиндоус оба4е да си тегла без да никои да знае. Невазможно е да няма такова не6то което да изпълни тази зада4а.
t-mac, познанията ти за компютрите е толкова колкото и познанията ти по правопис. Вземи се образовай малко. Звучиш ми като някое хлапе на 9 години.
Една често срещана грешка, която допускат при конструирането на абсолютно глупакоустойчива апаратура, е подценяването на изобретателността на пълните глупаци.
На4и 1во аз немога да пи6а на бълагарски език на компа ина4е аз си пи6а добре.
2ро парите не са проблем аз 6е си купа квото трябва оба4е има се нови и нови програми секи ден и аз искам да ги тегла а не да ги копувам тва ми е селата.
3то Ти си прав аз от тука немога ни6то да направа така и така тъи4е там като отида 6те си намера някои които да ми обясни.