a от къде бе, човек? ходиш си до БГ за да си накупиш дрехи и обувки ли ?Leni написа:Аз по принцип от тук не пазарувам дрехи и обувки

Здравейте варненци, не знам дали сме се виждали със вас. Аз ви препоръчвам да четете внимателно какво пишат хората за да не останете разочаровани. Не знам защо ви звуча песимистично, аз лично не се оплаквам от нищо. Така изглеждат нещата според мен. Възможно е вие да ги видите по друг начин.Dparo u TaHq написа:\
Здравей iliana
Всъщност не съм и помислял да казвам,че някой няма право на мнение....
Може би реагирам малко "по-остро" от това изказване за Живота там,защото тези изказвания"оплаквания" ги има толкова много тук в BG,едно от нещата ,от които бягам.
Карам (поне засега) такси тук и миналото лято се запознах с една жена родом от Варна,която от 1962 година живее в Канада (Торонто Онтарио).Сега тя е на 77 години.Много сме си говорили с нея за там и тук,много умна жена и за тези години,на които е живота там я е запазил с бистър ум и мислене като на млад човек.И едно нещо ни каза една вечер на мен и моето момиче- "Живота тук (Канада)е труден не за друго а просто е по-различно от BG ,има си правила и закони,трудното е с това,с което трябва да свикнете и приемете,защото е по-различно ,но Вие трябва да решите дали оставате в България и ПРЕЖИВЯВАТЕ или идвате в Канада и ЖИВЕЕТЕ".Истината е тази.
Аз си мисля ,че когато човек е минал през разни неща от Живота,когато знае какво иска и да дава от/на Живота,когато си знае мястото и не се мисли за нещо "специално,когато е умен и не е мързелив,когато не спира да се боди....то може да постигне много в една държава,която според ООН е на първо място по жизнен стандарт..
Определено, аз например по 2 от точките на бекса имам напълно противоположно мнение:becks написа:Здравейте варненци, не знам дали сме се виждали със вас. Аз ви препоръчвам да четете внимателно какво пишат хората за да не останете разочаровани. Не знам защо ви звуча песимистично, аз лично не се оплаквам от нищо. Така изглеждат нещата според мен. Възможно е вие да ги видите по друг начин.
sasho71 написа:е то и тука върлува из моловете аналога на Манго-то- Banana Republicanxeli написа:но ако е от Софето кажи точно каква висша мода върлува там, знам само че много се цени някаква пиклива испанска верига МАНГО, ..
в коя част си doreto? и аз понякога имам такова чувство а уж не съм на лошо място - Lawrence & Don Millsdoreto написа:Аз съм в Торонто от 7 месеца. Започнах да свиквам вече и като се раззелени взе да ми харесва. Искам само да споделя, че когато дойдох тук, получих шок, ама не културен. Шока бе от това, че все едно бях попаднала в циганската махала.![]()
Явно с времето се свиква, пък и нищо не мога да променя. Остава ми само да търся положителните страни на Канадата
тази музика е за да може да сe разгрява Raptors dance package, и на полувремето да може да изплакнеш окоspeedy написа:... ходих в ACC да гледам раптърите и Хюстън (може и Сан Антонио да беше). Паднаха ми очите и ушите като разбрах, че всъщност докато играят в залата свири музика. Не ми стана ясно рап-рок-балет ли е това или баскетбол.
Мдам, в тази класация, предвождана безапелационно от нашата световно известна съгражданка и почти емблема на Ванкувър - Памела Андерсън бих добавил още Илайша Кътбърт (не знам какво би казал Батката относно реднешкия й произходsasho71 написа:това е Еванжелин Лили, верно е супер, била и добра в секса, ама не съм я пробвал