апартаменти в La Salle

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
nikolovata

Мнение от nikolovata »

dog написа:
troll написа:Виж сега Mutsi!
Остави ги тез хурки(без ц200) дето нито четат нито разбират какво ги питаш.
А и пишат дивотии повечето !
...
По-добро описание не бях чел скоро. А Морелатоса не го ли затвориха вече?
Затвориха го...

А по темата : ако сериозно се интересуваш от цени на квартири в Ласал, драсни едно лично, от година и половина живеем там...и оцеляваме някак си, та ще се радвам ако мога да бъда полезна.
Иначе цените са като тези, цитирани от Ц200, даже може да се намерят същите с включен ток...
(приятелите на г-н Ц200...)

А за препоръчалите КДН, чара на тоз прехвален квартал намирам леко попресилен :roll: :roll: :roll:
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
bateto

Мнение от bateto »

ми то КДН е голям квартал ,има и хубава и лоша част.ако си навита да плащаш 850-900д. за 3 1/2 ще те заведа на места след които ще забравиш за ласал и подобни реднек квартали. :D
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

Shto be Lasalle si e dobur kvartal - i policiqta e mnogo tolerantna po tiq mesta - Ne sum vizdal na drugo mqsto taka da se kara kakto po Verendry ( ili kakto se pishe tam ) s izkluchenie moze bi na Henri Bourassa :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Аватар
nikolovata

Мнение от nikolovata »

agaton написа:Shto be Lasalle si e dobur kvartal - i policiqta e mnogo tolerantna po tiq mesta - Ne sum vizdal na drugo mqsto taka da se kara kakto po Verendry ( ili kakto se pishe tam ) s izkluchenie moze bi na Henri Bourassa :)
Бе то се кара, ама струва скъпо...вервай ми, препатихме го.
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Аватар
nikolovata

Мнение от nikolovata »

bateto написа:ми то КДН е голям квартал ,има и хубава и лоша част.ако си навита да плащаш 850-900д. за 3 1/2 ще те заведа на места след които ще забравиш за ласал и подобни реднек квартали. :D
Остави тая работа, на психическа основа е...(непоносимостта ми към квартала имам предвид).
bateto

Мнение от bateto »

абе добър ,ама няма стъргало.от работа в къщи,от къщи на мола и все с колата,няма къде човек едно кафе лятото да изпие на открито.
аз мразя типично американските квартали и ласал е един от тях,много грозен и просташки град.
Аватар
agaton

Мнение от agaton »

I Za kafeto znam edno mestence - na Dollard, malko sled Newman ( s/u dilura na Nissan ako ne se luza ) mnogo e gotino i osven tova se servira alkohol :wink: :)
"Une réaction anormale à une situation anormale est une réaction normale."
V.Frankl (1962)
Аватар
troll

Мнение от troll »

bateto написа:
.... ще забравиш за ласал и подобни реднек квартали. :D
Излагаш се като шофьор на КАМАЗ!

Ласал е административна единица и вътре има най-различни места както и в КДН.

Както и навсякъде!
Както и във Вердюн !
Е на някои места има повече пролетарии на социял от други ама зависи какво търсиш.

Знаеш ли например колко е спокоино в блока на наркодилъра, стига да не си в близък апартамент, че често се отваря вратата около датите на социяла. Иначе всякъкви източници на дразнения изчезват, като по магически начин от блока и цари завиден ред и дисциплина.

Мислех да отида да живея в изброените от теб квартали(КДН,КСЛ,Отрамонт,Роземонт,Плато ), но там няма къде да си паркирам яхтата.

agaton :beer: :beer: :beer:
Заключено