anito написа:Само толерантност струи от темите напоследък...
Толерантно ли е здрав, прав човек (със семейството си) вместо да работи да чака някой да му даде пари за наем и ядене ( нямам и представа как ги разпределят, но нали са на аванта )
ти в ролята на правителството ли се вживяваш?
наскоро превеждах интервюта на едно от малцинствата в БГ, здрави, прави и са на социал, който им плаща БГ..гледам никой от нас в БГ не се възмущава..щом така е решила държавата, ние се подчиняваме..
другият начин е революция..
не мисли социала за аванта, а вникни в неговата полза..
ей затуй дойдох тук!
щото тука хората смятат, че този "социял" го плащат те!
а не държавата както смята Миленка !
И освен туй не чакат някои дето знае и разбира много да мисли вместо тях.
Със соц. привет,
К.
СИЧКО което плаща държавата го плаща с парите които е откраднала от тия които гърбят, или с тия пари които е забравила да плати на тия на които се е полагало ( тя не работи, само се води че работи ).
Питали ли сте се напоследък каде отиват 50% от парите които плащате на бензиностанцията след като сипете бензин? Там поне ( подобно на смъртта и раждането ) сички сме еднакви, на никого не правят намаление или увеличение на цената заради цвета на кожата му или пола или възрастта или ранга и сичкото мано отива на 1 и също място - при мутрите наречени правителство.
ovni написа:
Това са и мои пари (плащам доста данъци) които за мен е по-полезно да бъдат инвестоирани в пътища, детски площадки .... и други полезни неща, а не да бъдат раздавани на дебелосери и дебелооки мързеливци
Офф, аман от "принципни и трудолюбиви данъкоплатци". Овни, и аз през миналата година всеки месец плащах социала на едно семейство. Сигурно и през тази ше е така. И социалът ми е последния проблем. Истинският проблем е, че трябват 5 като мен за да се плати заплатата на един некадърник, който строи мостове падащи на главите на хората. И още толкова за друг, дремещ из университетските канцеларии. И още 2 пъти по толкова за заплатата на тъпата ни кметица. И още и още. Така, че не бързай с квалификациите. Като си толкова отворен поискай сметка на когото трябва, а не се прави на велик пред новодошлите.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат
ovni написа:
Това са и мои пари (плащам доста данъци) които за мен е по-полезно да бъдат инвестоирани в пътища, детски площадки .... и други полезни неща, а не да бъдат раздавани на дебелосери и дебелооки мързеливци
Офф, аман от "принципни и трудолюбиви данъкоплатци". Овни, и аз през миналата година всеки месец плащах социала на едно семейство. Сигурно и през тази ше е така. И социалът ми е последния проблем. Истинският проблем е, че трябват 5 като мен за да се плати заплатата на един некадърник, който строи мостове падащи на главите на хората. И още толкова за друг, дремещ из университетските канцеларии. И още 2 пъти по толкова за заплатата на тъпата ни кметица. И още и още. Така, че не бързай с квалификациите. Като си толкова отворен поискай сметка на когото трябва, а не се прави на велик пред новодошлите.
Точно така, айде да направиме революция :haplio: :luk: :rotate: :giavol:
Marginal39 написа:Точно така, айде да направиме революция
Ми напоследък сте се събрали овце и маргинали. Имате и "бившо ченге" за водач. Какво чакате още. И като вземете властта да не забравите да обесите всеки, който е бил на социал през последните сто години.
"Всяка глупост има си време да стане малка правда дори" - Ахат