ми на сайта - Рекрутмон университер 2006 - завършило таз година.todor73 написа:krimon, tova pqk kqde go prochete, che kampaniata e zavyrshila, che mi stana interesno
За постовете явно не. Видях го аз онзи пост, за който си се кандидатирал

ох, мерси, направо си върхът! обаче аз даже не искам повече университет да виждам, толкова са ми ......ъъъъъъъъ писнали! даже документите в администрацията не искам да ходя да подавам. Срам, то по интернет става, и по интернет не искам да ги гледамOgnen_led написа:Krimi, specialno za teb (i za vsichki zavarshili tuk) ima super vratichka za vtori shans. T.e. zapisvash sledvashtata essen certificate redovno obuchenie, septemvri si podavash dokumenti i ti opredeliat vednaga data za izpit. Posle kef ti riba kef ti palamud ako iskash prodaljavash certificata ako iskash ne. Vajnoto e kym momenta na podavane na dokumentite za pravitelstvoto da si zapissan redovno obuchenie...
Ама първо не трябва ли да получа писмо, че съм издържала изпита? Поне така казаха на изпита...Който го издържи отива в някаква листа за една година и тазни министерства си дърпат оттам директно кандидати и ги викат на разни интервюта.Ognen_led написа:Ami ako sledvame logikata che pri men izpita beshe v nachaloto na noemvri, a predlojeniata doidoha prez dekemvri... da se nadiavame che shte poluchish niakoi chestitki pokani prez januari...mama_kenga написа:Аз на 02 дек. ходих на изпити, ама още нямам резултат. Кога да го чакам този резултат? Имате ли идея?
Иначе наистина трябва да пишем, че сме minoritе visible - много връзва.
Ognen_led написа:Simplyaven, merci za otzivite... samo da vmetna che pone v Québec mai niama znachenie dali si visible minority... izglejda e dostatachno da si predstavitel na cultural community (NB v tazi grafa vliza vseki chiito roden ezik e razlichen ot frenski i angliiski)... ta ne znam ako niakoi se pishe che e visible minority da nsi vkara avtogol kat go vidiat posle che e invisible
...
P.S. komentarite za vrazkarstvo gi otnassiam pravo v tacha... oste ot vlisaneto mi v Qc edno ot osnovnite nesta koito pravia (makar i ne tolkoz celenassocheno) e sazdavaneto na dobri vrazki... dostatachno e da si estestven i vrazkite se zaformiat ot vazduha... i vse pak za pravitelstvoto podchertavam niama nujda ot nikakvi vrazki... drug e vaprossa che si pozvolih luksa da im otkaja na fonction publique (pri tova niakolko pati) shtot imah kasmeta i vrazkite da si nameria oshte po-gotina rabota
...
Ako ne me domarzi shte sedna i shte napisha po-obstoino saveti za tarseneto na rabota... shtoto sega mi e mnogo vesselo no predi da pochnat predlojeniata imashe edno izvestno vreme deto mi trepereshe pod lajichkata...
Uspeh na vsichki tarseshti rabota.
Jalbi i oplakvaniq moje6 da pra6ta6 kolkoto iska6 i kydeto iska6 ma nikoj nqma da zavre6 nikade, az sym se jalval i oplakval za kvoto moje da ti doide na um i do kadeto moje da ti doide na um ( Amnesty International napr. ) i nikoi ne sym zavrel nikade.mama_kenga написа:Ognen_led написа:Simplyaven, merci za otzivite... samo da vmetna che pone v Québec mai niama znachenie dali si visible minority... izglejda e dostatachno da si predstavitel na cultural community (NB v tazi grafa vliza vseki chiito roden ezik e razlichen ot frenski i angliiski)... ta ne znam ako niakoi se pishe che e visible minority da nsi vkara avtogol kat go vidiat posle che e invisible
...
P.S. komentarite za vrazkarstvo gi otnassiam pravo v tacha... oste ot vlisaneto mi v Qc edno ot osnovnite nesta koito pravia (makar i ne tolkoz celenassocheno) e sazdavaneto na dobri vrazki... dostatachno e da si estestven i vrazkite se zaformiat ot vazduha... i vse pak za pravitelstvoto podchertavam niama nujda ot nikakvi vrazki... drug e vaprossa che si pozvolih luksa da im otkaja na fonction publique (pri tova niakolko pati) shtot imah kasmeta i vrazkite da si nameria oshte po-gotina rabota
...
Ako ne me domarzi shte sedna i shte napisha po-obstoino saveti za tarseneto na rabota... shtoto sega mi e mnogo vesselo no predi da pochnat predlojeniata imashe edno izvestno vreme deto mi trepereshe pod lajichkata...
Uspeh na vsichki tarseshti rabota.
Не вярвам на интервю някой да си позволи да ми каже "Ама госпожа, вие не сте минорите визибл.."Ще го завра в кучи *** и ще подам жалби и оплаквания до където се сетя. Но съм абсолютно убедена, че такъв въпрос на интервю не може да има.
Беше 60% не вярвам да са го променили.mama_kenga написа:Какъв процент трябва да имам , за да съм взела изпита? В университета е 60, за някои други неща е различно - за Сиско, например е 85..., та какво пише в писмото горе-долу?По тази логика утре - другиден трябва да имам отговор.
Вярно е. Братът на мъжът ми го изпробва, не помня за какво беше. Каза само ,че като се е срещнал с служителя оня няколко пъти го попитал наистина ли смятате (въпросът е такъв-смятате ли се за част.....) че сте визибъл и той им е казал ,че да.Не смеят да ти кажат , че не си. Ако се смятате пишете се.mama_kenga написа:Мисля, че не биха си позволили да ми казват дали съм визибл или не......
Отговор на дискриминация ? Ами такава в Канада НЯМА ! И как тогава може да има отговор на нещо дето го няма ?mama_kenga написа:Ира, тези квоти са отговор на дискриминация и опит да се уравновесят нещата. Не, че се получава, де , или поне не в каквато степен трябва.
Лека компенсация са за това, че стартираме с няколко обиколки по-късно. И то много лека.