Преброих 26 души, с мастиката - 28, утре и капоне, така че запазвам за 30 и това е..
Значи, резултаттът е масата, т.е. масите са организирани, резервация - Милена, от входа направо, не се слиза надолу, на първото ниво са. Групата леко ще е разделена на две, но не съвсем..на едно място ще сме всички. а бе ще видим какво съм се разбрала. Това е.
Хайде утре весел празник, колеги! и в събота ще се видим..
KУПОН - успешен край на сесията - есен'06
Последно промяна от Milenka на Чет Дек 07, 2006 5:48 pm, променено общо 1 път.
I'll try being nicer if you'll try being smarter.
-
- Обратна връзка:
mentaaaaaaa)
Кви "отличници" бре купона е за всички желаещи...никаква "дискриминация"..
Ти носи "мастиката" пък аз ще взема "мента"....и после елате да ни хванете на някой облак
:idea: :idea: :idea: :idea:

Ти носи "мастиката" пък аз ще взема "мента"....и после елате да ни хванете на някой облак

Everobody has its own way of making things:)
Re: mentaaaaaaa)
:idea: :idea: :idea: :idea:[/quote]
леле 30 човека аз като пина са секи по 1 малко/голямо и сам се накаркочкал :freak: , ама бая палци сам стискал

леле 30 човека аз като пина са секи по 1 малко/голямо и сам се накаркочкал :freak: , ама бая палци сам стискал

Миленка, ужасно съжаляваме, но ние отпадаме за купона, така се стекоха обстоятелствата....
Страхотно много исках да дойда, искам да се запозная с всички с които съм общувал вече 9 месеца, но уви...
Пожелавам ви весело изкарване и да завържете истински контакти, които сигурен съм ще ви са от голяма полза в Канада, така де трябва да си помагаме, където и да сме...
Напийте се много, специално заради вас сам отложил сухия режим, макар че ми бърка в джоба сериозно, ама за вас и Лъки Лучано ще докарам самба да ви играе за да ви е весело. Ама съм сигурен че и сами ще си го направите
Поздрави на всички и пийте по едно и за нас, и ние ще го направим за вас!!!

Пожелавам ви весело изкарване и да завържете истински контакти, които сигурен съм ще ви са от голяма полза в Канада, така де трябва да си помагаме, където и да сме...
Напийте се много, специално заради вас сам отложил сухия режим, макар че ми бърка в джоба сериозно, ама за вас и Лъки Лучано ще докарам самба да ви играе за да ви е весело. Ама съм сигурен че и сами ще си го направите

Поздрави на всички и пийте по едно и за нас, и ние ще го направим за вас!!!
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано