Сбогом на илюзиите след новите правила за Селекция
- estoyanova
- Обратна връзка:
Alkaponbg аз сам в София но и тук е сащото.Аз сам в Младост и около нас само се строи.Работниците са мангали и турци.Друга ре4 не се 4ува .Ве4е си избирам маршрута за работа.4акаме се със мъжа ми по4ти постоянно.На вси4кото отгоре пият по цял ден,нямат адресна регистрация и правят само проблеми.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
- estoyanova
- Обратна връзка:
Прав си,че темата излезе от релсите.Понякога се чудя обаче кои сме по-лоши-те/мангалите/ или ние.Блокът в който съм няма и 1 година.Тези на високите етажи изчакаха всички да се настанят и тогава почнаха ремонтите си.В резултат-викат над 20 пъти за ремонт на асансьора,защото нон-стоп пренасят нещо.За 1 година блока е изрисуван отвътре и един да почисти веднага някой прави боклуци без да си ги изчисти.Откраднаха радиаторите в блока за родителите си.А сме само хора около 30-те.Наистина се чудя защо сме такива.Май някой беше казал и с право:Това въшливо и крадливо племе(БГ-тата/ заслужава съдбата си!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
рaботата е тръгнала натам
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Re: не се отказвайте сами
A ti otyde si sigurna, che tezi ekstri lipsvat v Kanada?NIAnia написа: И ДОК, винаги има смисъл да се махнеш от една мафиотска, просташка, ориенталска и т.н. държава. Най-вече ако искаш да спасиш детето си!!!
Vnimavai kakvo si pozhelavash za da ne ti se sluchi :idea:
I'm stupid, don't listen to me