Сбогом на илюзиите след новите правила за Селекция

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Alkaponbg аз сам в София но и тук е сащото.Аз сам в Младост и около нас само се строи.Работниците са мангали и турци.Друга ре4 не се 4ува .Ве4е си избирам маршрута за работа.4акаме се със мъжа ми по4ти постоянно.На вси4кото отгоре пият по цял ден,нямат адресна регистрация и правят само проблеми.
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
canat

Мнение от canat »

Tia i bes tova temata izleze ot "relsite" na imigraziata...
estoyanova написа:мангали и ...
4акаме се със мъжа ми по4ти постоянно
tova nishto, ami bezdomnite kucheta vav Varna? As kato otidoh liatoto se shashnah - tam s prachka triabva da se dvizhish denem i noshtem :?
Аватар
estoyanova
Обратна връзка:

Мнение от estoyanova »

Прав си,че темата излезе от релсите.Понякога се чудя обаче кои сме по-лоши-те/мангалите/ или ние.Блокът в който съм няма и 1 година.Тези на високите етажи изчакаха всички да се настанят и тогава почнаха ремонтите си.В резултат-викат над 20 пъти за ремонт на асансьора,защото нон-стоп пренасят нещо.За 1 година блока е изрисуван отвътре и един да почисти веднага някой прави боклуци без да си ги изчисти.Откраднаха радиаторите в блока за родителите си.А сме само хора около 30-те.Наистина се чудя защо сме такива.Май някой беше казал и с право:Това въшливо и крадливо племе(БГ-тата/ заслужава съдбата си!
КОЛКОТО ПОВЕЧЕ-ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ
canat

Мнение от canat »

spomniam si vednazh niakoi beshe pomestil tuk vav foruma chudni snimki na BG, ama kato gi gledah mi se reveshe...
kazvah si Bozhe, kolko e hubava Balgaria!!! i... Bozhe, kak mozha da slozhish takiva hora v takava hubava strana!?!
(izvinete, ama mi doide spontanno :oops: )
Аватар
Agi

Мнение от Agi »

рaботата е тръгнала натам
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Аватар
ovni

Re: не се отказвайте сами

Мнение от ovni »

NIAnia написа: И ДОК, винаги има смисъл да се махнеш от една мафиотска, просташка, ориенталска и т.н. държава. Най-вече ако искаш да спасиш детето си!!!
A ti otyde si sigurna, che tezi ekstri lipsvat v Kanada?
Vnimavai kakvo si pozhelavash za da ne ti se sluchi :idea:
I'm stupid, don't listen to me
Заключено