Кой искате да стане президент ?
Абсолютно съм съгласна, като обаче смятам, че "началото" вече е поставено /не визирам България/.Lub0 написа:Kolkoto pak do "organizacijata" EU, otkakto e sazdanena, warwi nadolu, za kakwo mislite che US tolkowa mnogo ja hareswat i podkrepjat priemaneto na nowi chlenowe? Sashtoto towa otslabwa ikonomikite na silnite igrachi, za smetka na slabite. Spored men nachaloto na kraja na EU shte zapoche s priemaneto na Turcija...
Подобна хибридщина като ЕС едва ли може да просъществува качествено за дълъг период...
А иначе по темата - за Първанов съм - и мноооого ме вълнува !
Ако спечели тоя комплексиран шизофреник Сидерчо... и както Пловдив е с най-много гласове за него... ние тук сигурно ще се изпотрепем - честно!

Shto Siderov e po-goliamoto zlo li?
Mi shtoto e shantav.
Ideite mu se lushkat ot ochevadni gluposti do krajnodesni nacistki iztaplenia.
Edinstvenoto s koeto Bulgaria pravi vpechatlenie na zapad e otnositelnia vanshnopoliticheski razum. Sega ostava nekakav otkachalnik da stane prezident.
I smeshkata v sluchaia e che ako naistina stane, niama da si mradne prasta da posegne na malcinstvata po nikoj nachin shtoto she mu padne glavicata, no na zapad za poreden pat she vidat che bulgarskia izbiratel e maloumen.
Mi shtoto e shantav.
Ideite mu se lushkat ot ochevadni gluposti do krajnodesni nacistki iztaplenia.
Edinstvenoto s koeto Bulgaria pravi vpechatlenie na zapad e otnositelnia vanshnopoliticheski razum. Sega ostava nekakav otkachalnik da stane prezident.
I smeshkata v sluchaia e che ako naistina stane, niama da si mradne prasta da posegne na malcinstvata po nikoj nachin shtoto she mu padne glavicata, no na zapad za poreden pat she vidat che bulgarskia izbiratel e maloumen.