ИНТЕРВЮТА ***от 13 Ноември до 08 Декември***

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

fandjo написа::rev: и тези сесии ще минат без мен... днес получих писмо, че ми дават 12 месеца срок за да положа изпит и защитя ниво модул 3 - интермедиа в алианс франсе... така, че стига съм писал тука отивам да уча и напролет с бодра стъпка по изпити у софето :?
Много жалко.. Знам, че ако си се насочил към Квебек така или иначе ти е много необходим френския, но.. Както и да е, не го намразвай езика заради това :wink: Желаем ти успех в защитаването на нивата и да получиш дата възможно по-скоро. :beer:
Аватар
fandjo
Обратна връзка:

Мнение от fandjo »

само да уточня, за останалите, с които не съм говорил, но ще им е интересно, че в док. бяхме посочили и за мен и за съпругата ми 4/4 като идеята ни беше на самото интервю да покажем, че можем по-вече, :oops: ама нещо не стана така... сега ще трябва да демонстрираме знания на местна почва :wink: но всяко зло за добро след още няколко месеца освен по-добър френски друго няма какво да стане, а и ще видя как влизаме в евро съюза а... :wink: чао чао на всички... ще се срещнем пак тук
Аватар
oganche

Мнение от oganche »

fandjo написа:само да уточня, за останалите, с които не съм говорил, но ще им е интересно, че в док. бяхме посочили и за мен и за съпругата ми 4/4 като идеята ни беше на самото интервю да покажем, че можем по-вече
Ние постъпихме по същият начин и даже сме писали по ниски нива: 4/3 и 3/2. Все си мислех, че може би ще ни върнат за доучване на френски, но явно сме събрали точките и с такива нива. :P Просто си е строго индивидуално.
Съжалявам, че така се получило при вас. Не се отчайвай. Все пак времето ще мине бързо, а наученият френски ще ти е от полза, определено. Всяко зло за добро и така го приеми.
Късмет с ученето!
Последно промяна от oganche на Нед Сеп 17, 2006 3:10 pm, променено общо 1 път.
Докато се усмихнеш...се озъбиш!
alkaponbg

Мнение от alkaponbg »

в края на крайщата, по принцип всичко опира до точките
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано :)
comptable

Мнение от comptable »

Fandjo, по-добре късно, отколкото никога.....или пък прекалено късно. Ама го приеми и откъм добрата страна - може пък с френския, дето ще го знаеш, да имаш след това много по-добри алтернативи! И късмет! То,дай , Боже, всекиму късмет сега де, че ни е нужен! И да цункаш Дунав-а от мене, преди да се е смръзнал :wink:
taki_f
Обратна връзка:

Мнение от taki_f »

И ние имаме вече дата :P
Подадени документи 17 05 06
Потвръждение 29 05 06
Поканата доиде на 14 09 06
Интервю 15 11 06 от 14 часа

Хайде да видим с кого ще сме! Стискаме палци!
Аватар
toro40
Обратна връзка:

Мнение от toro40 »

***taki_f*** i vednaga da pishete sled interviewto kak e bilo!!
Nali?

Kysmet i uchete franseto
19.05.2009 - DCS Vienne-за 2ри път
04.06.2009 - Accusé de réception
30.07.2009 - CSQ - без интервю
02.02.2010 - Документи Букурещ
22.02.2010 - Баркодове
17.03.2010 - Формуляри Медицински
=======
Светльо, Вики, Кари и Емо
Варна
taki_f
Обратна връзка:

Мнение от taki_f »

Ами разбира се, че ще пишем.Има ли други хора за 15.11.06?
Bogdanovi

Мнение от Bogdanovi »

Ние сме на интервю на 13.11.2006. от 14.00 часа.
Ако има друг на тази дата, моля да се обади.
saaber
Обратна връзка:

за нивото на френски....

Мнение от saaber »

Здравейте всички :) Имах същия проблем с нивото на френски като Fandjo.Подадох края на април и май ми потвърдиха като интервю втората половина на 2006.Да ама не,пристига писмо август в което най любезно ме канят до 12месеца да им покажа сертификат за intermediaire module 4.Добре че бях изкарал 300 часа/1,2,3,4 ниво Кампюс/ в ИЧС-то.След като им го пратих потвърдиха разглеждането на досието ми в най-кратки срокове. :D
Явно се бяха уплашили да не забегна в Бритиш Канада поради факта че имам стаж в чужди компании с основен работен език english и все още валидни сертификати.Тия хора не знаят ли,че за момента във френска Канада има повече работа. :wink:

Успех на всички на интервютата,надявам се и мен да ме пуснат на тая сесия. :roll: :beer: :beer: :beer: :beer:
kalia

Мнение от kalia »

И на нас ни искаха intermediaire module 4(т.е.7/8), изкарахме го в ИЧС и сега ще показваме дипломите на интервюто.Ние им изпратихме Удостоверение от ИЧС, че сме изкарали от 1 до 6 ниво и, че продължаваме да учим много сериозно френски.И резултата е налице- ИЗПРАТИХА НИ ДАТА :D ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ УСПЕХ НА ИНТЕРВЮТАТА И НЕ САМО :D :D
tsveta&miro

Мнение от tsveta&miro »

Събуждам се тази сутрин, детето до мен на леглото, а до него моят така наречен conjoint de fait, оставил писмото от Виена. Получено е вчера. Датата ни е 30 ноември, 11 ч.

Изпратихме първите документи на 28 февруари, после в средата на м. май допълнително доказателства, че съжителстваме от повече от 1 година.

Най-накрая! Толкова го чакахме!

УСПЕХ на всички!

Цвета
Barca

Мнение от Barca »

Здравей Toro.Честито и успех на интервюто на вас и всички,на
които им предстоят.Има ли някаква информация кой ще бъде
изпитващ?
1) DCS Виена - 06.07.2006г.
2) Получени - 10.07.2006г.
3) Accusé de réception - 14.07.2006
4) Покана - 07.09.2006 ~ Интервю - 20.11.2006г. / 14:00ч.
Аватар
RobinHood

Мнение от RobinHood »

Ами, тук някой беше споменал че имал познат, който работи в хотел Радисън или нещо такова, та той щял да каже кой изпитващ ще е, понеже можел да разбере по резервациите. Ще изчакаме и ще видим. Всички сме любопитни кой ли ще е?
comptable

Мнение от comptable »

Честито на получилите покани и успех в ученето на френския! А от една друга тема останах с впечатлението, че изпитващият, всъщнност не бил изпитващ, а разпитващ - това е повод да си отдъхнем, щото няма да се чувстваме като на изпит :wink:
Заключено