ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.

10 pati da gi umnoji6 detskite, pak niama da "warje6" biudjeta :")))

ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Абе сигурно няма. Беше ми попаднала една статия за американските семейства с деца. Излизаше, че и там отглеждането на деца е "героизъм в мирно време". Но все пак е жалко в една държава от Г7 млади здрави и образовани хора да се питат кога ще дойдат онея 100$.beckythomas9 написа:А има ли държава, където болшинството от семействата с деца НЯМАТ проблем с връзването на бюджета???ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Транс, не съм си прекарал деня в гризане на нокти от яд, че доведеният ми син е на 21 и не ми/му се полагат нито детски, нито въпросните 100 кинта. Опитвам се да го убедя да дойде в Канада, но теми като тази не ми помагат да убедя себе си, а какво остава за него. Та затова се изказах в страни от темата.trans написа:Ей това нашето племе е страшна работа
Кой от кой по-велик пък недай си Боже някой да попита за нещо дето видители той не получава и започва да го яде отвътре да плюе и да се бие в гърдите
Голяма част от потребителите и то от най-работещите явно нямат какво да правят че по цял ден плют по форумите правейки същите безполезни
Благодаря за конкретните отговорите по темата
ivandi написа:Абе сигурно няма. Беше ми попаднала една статия за американските семейства с деца. Излизаше, че и там отглеждането на деца е "героизъм в мирно време". Но все пак е жалко в една държава от Г7 млади здрави и образовани хора да се питат кога ще дойдат онея 100$.beckythomas9 написа:А има ли държава, където болшинството от семействата с деца НЯМАТ проблем с връзването на бюджета???ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Трябва ли да са критични за съществуването ти детските, за да си ги вземеш, ако ти се полагатivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Извинявям се, че отново се отклонявям от темата, но явно не се разбираме с хората с имплантирани розови очила.ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Колко по-критично трябва да стане положението според теб.survivor написа:Трябва ли да са критични за съществуването ти детските, за да си ги вземеш, ако ти се полагат
Излиза, че в богатата и преуспяваща Канада, младите, здрави и образовани хора са принудени да чакат на подаянията на държавата, за да отгледат потомството си.Al Bundy написа:ДОбре че са тези детски че да взимаме памперси на детето, иначе първите 3 месеца в Канада ни подгизнаха ръцете от миене на пелени.
ако плащането от правителството е мотив за ТЕБ да имаш деца, то по-добре не го прави, защото не вярвам да има по-нещастни деца от твоите.ivandi написа:И на "далновидното" им правителство се налага да си внесе семейства, на които подхвърлените стотинки са достатъчни, за да отгледат бъдещите работещи бедняци.
бръм, аз съм говорила с някой друг местен по въпроса защо аджаба не щат да имат деца и отговорът не е точно финансов, а почти винаги - липса на постоянен партньор, но най-вече защото ще се чувстват виновни, че дават на света едно детеpoumpy написа:на канадците раждаемостта им клони към 0 защото загрижени за новия 150 инчов телевизор, екскурзията на юг и новия лексус не им остават видиш ли пари за да отгледат деца - все едно техните родители са ги гледали в златни дворци......
ivandi i toj niama deca ili ideja si niama za kakwo ide re4 w tazi temaivandi написа:Извинявям се, че отново се отклонявям от темата, но явно не се разбираме с хората с имплантирани розови очила.ivandi написа:леле държавата, в която за голяма част от семействата с деца, детските са критични за вързването на бюджета.
Колко по-критично трябва да стане положението според теб.survivor написа:Трябва ли да са критични за съществуването ти детските, за да си ги вземеш, ако ти се полагат
Излиза, че в богатата и преуспяваща Канада, младите, здрави и образовани хора са принудени да чакат на подаянията на държавата, за да отгледат потомството си.Al Bundy написа:ДОбре че са тези детски че да взимаме памперси на детето, иначе първите 3 месеца в Канада ни подгизнаха ръцете от миене на пелени.
Канадците отдавна са си свалили розовите очила и раждаемостта им клони към нула. И на "далновидното" им правителство се налага да си внесе семейства, на които подхвърлените стотинки са достатъчни, за да отгледат бъдещите работещи бедняци.