JOY написа:Голям проблем с шума. Голямо бръмчило. Митко я кажи как може да се намали? Когато климатика е на пода, шуми 3 пъти по-малко. Когато се качи на прозореца обаче, както и да му слагаш подложки, все си е трактор.
vzemi go izkluchi i niama da shumi !baba ti vse s klinmatik e jivqala.kampresora se varti priblizitelno s 3000 oborota ,kato shveicarski chasovnik li dae !!!shum ima vinagi
6uma zawisi ot wida i izrabotkata na klimatika.
Tozi wid sa mnogo tihi4ki i efektiwni
a tozi sa bram4a6ti :
ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Звъните на 514 814 2208 и искате да ви свържат с инсталационния сервиз (фр.анг.рус.бъл.)
Взимате рандеву за вечер,изпращате мъжа на работа,подготвяте обстановката, и техника идва и Ви го слага
Пито-платено
Виза,Мастеркарт,АмЕх,каш,чек.....
Държа го през цялото време, докато работи, след това го прибирам в гардероба на скришно.
Ей, filipne и Kan_Tangra, тия срещи в момента ги провеждат в Торонто... Я да вземете да поканите и Joana, че да не ви излезе лошо име. Аз ще съм само за прикритие, няма да ви се бъркам в приказките (макар, че като се замисля мога да ви изям картофките, докато си разглеждате климатика).
Joana написа:Държа го през цялото време, докато работи, след това го прибирам в гардероба на скришно.
Ей, filipne и Kan_Tangra, тия срещи в момента ги провеждат в Торонто... Я да вземете да поканите и Joana, че да не ви излезе лошо име. Аз ще съм само за прикритие, няма да ви се бъркам в приказките (макар, че като се замисля мога да ви изям картофките, докато си разглеждате климатика).
Чаровни усмивки за вас, Jo
Считай се за поканена ! Заедно с чаровните усмивки
Хм, благодаря. Изпросих си поканата. Обаче, знам аз защо ме каните - за да приготвя картофките. Хитра съм аз, хитра - няма да падна толкова лесно в капана. Засега изпращам чаровните си усмивки.
Kato pristignah v Toronto parvite niakolko meseca ba4kah kato handy man i sam montiral sigurno nad 20 prozore4ni klimatici. Ama adjamia sam bil - vzimah im po 50 kinta zaedno s materialite. Daje se e slu4valo na niakoi po-nastojatelni bulki da im rabotia i za po-malko pari Ina4e ot klimatici ne razbiram mnogo, dori ne znam kakav e moja v kashti. Ima display na koito se naglasiava jelanata temperatura i ako e po-visoka ot taja v pomeshtenieto zapo4va da duha studen vazduh po staite, a ako e po-niska saotvetno topal. A klimatika ne se vijda i ne znam kape li voda ot nego, ima li kompresor ... ili e niakakav goliam obsht za vsi4ki. Prez niakolko meseca idvat edni mom4eta i mu smeniavat filtara za vazduha i tova e.
Животът е болест, предавана по полов път и със 100% смъртоносен изход. Лекарство все още няма открито !!!