"Seksualni umenia", "reklama", abe ne znam dali za tova e nujno da si MASTER DJEDAJ v sexa, no iavno si e individualna ama ajde. Znaeh si che niakoj shte me napravi na marmalad tuk i ne beshe rabotata v jenska tema .
p.s. A ti otkude znaesh che e nesigurno ili imash pechalen opit, ili si pravish reklama che si mnogo naiasno, ili ogromen seksualen opit (abe gluposti si govoria poniakoga - ne me I MI zabeliazvajte)
shnorhela,за щастие нямам "печален опит" в това отношение,но познавам опита на други жени.Ами помисли защо почти всяка втора булка в БГ се омъжва бременна.Ами ,защото е била ПАЗЕНА.
Позволих си да ти опонирам,защото като жена зная кога се чувствам най-спокойна и кога не
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Shnorhel,i nasheto detence se poiavi na bial sviat vsledstvie na 'pazene' sled 8 godishna vrazka. Taka che mnogo trudno shte me ubedish che tova e nai-dobria nachin za predpazvane. Paren kasha duha ,nali si go chul tova? Ta zatova i nie tuka si spodeliame nekoi osobenosti ,taka da se kaje!
A be pazene, ne pazene, nali znaete kato go iskate ne idva, kato nai-malko si go iskal togava stava beliata.
Razbiram ako imash postoianen partnior, ok, mojete da se "pazite" i ako stane, dobre doshlo. Ama sas "sluchaen partnior" da si pravish experimenti, eto tova ne go razbiram.
Malko sex kultura triabva.
Kasmet!!!!
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
E v tazi tema naistina spiram da pisha zashtoto sum sex nekulturen
Imashe edin cinichen vic.
Naj-sigurnia nachin da nakarash jena da kreshti po vreme na sex e da se oburshesh sus zavesata.