Да ама ако си в Монреал - я ела в Торонто да даваш по $1100-$1200 за храна (наема за 2 бедруум = 4 1/2) да видим тогава "в ред" ли са ти сметкитеc200 написа:всъщност според мен харчлъка за манджи трябва да е колкото наема, иначе нещо не е в ред - или си скръндза за манджите, или си се изхвърлил с наема ,все едно че си Голямото Добрутро
Ами то зависи за каква храна, щото ако ядеш от пилешкото цитирано по-горе за 3-8 долара на кило можеш спокойно да не вземаш антибиотици отделно...miteto написа:Да ама ако си в Монреал - я ела в Торонто да даваш по $1100-$1200 за храна (наема за 2 бедруум = 4 1/2) да видим тогава "в ред" ли са ти сметкитеc200 написа:всъщност според мен харчлъка за манджи трябва да е колкото наема, иначе нещо не е в ред - или си скръндза за манджите, или си се изхвърлил с наема ,все едно че си Голямото Добрутро
Да, много са хубави наистина. Ако продължиш малко по-нататък след Европа, ще стигнеш до магазинчето за пушено месо на Шварц - счита се за една от забележителностите на Монреал.c200 написа:
Прочее, много хубави мухлясали сирена дават тука (по-специално в La Vieille Europe на St-Laurent), за тях няма ли данни за пеницилина дали е изкуствено инжектиран или се получава по естествен път![]()
Да те открехна за опашката.c200 написа:аз тоя Шварц го увидях къде е, ама имаше опашка отвън 15 човека и беше -15, пък и +35 да е , все тая, опашки не ползвам
От другата страна има разни тайландски, виетнамски и прочее кръчми, оттам си струва да гледаш опашката пред чичо Шварц и да дебнеш момента за включване