Изпратихме документи за Букурещ на 23.12.05г. които са получени на 04.01.06. Обратната разписка я получихме едва на 16.01.06г., а писмо с баркодове НИКАКВО.......до днес 06.02.06г.
Много време се бавят тези хора....чудя се какво правят по цял ден нали работата им е да се справят с документите.....то е едно чакане не ти е работа.....кога мислите ще бъде възможно да се мисли за билети.....края на май....
* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
Май ли беше или юни
За мисленето - можеш да си мислиш по всяко време за билети. А времето, когато ще можеш да ги купиш само може да се предполага кога ще е.
Да ви кажа така си мисля за началото на юни,и......дори списък с нещата съм почти направила ,мъжа ми каза че съм полудяла,ама нали трябва да мисля за всичко ,че без мен на къде
maria.com написа:Много време се бавят тези хора....чудя се какво правят по цял ден нали работата им е да се справят с документите.....то е едно чакане не ти е работа.....кога мислите ще бъде възможно да се мисли за билети.....края на май....
Бих искала да споделя с вас какво открих.Как може да се направи проверка на всички полети за деня,който ви интересува ,цени на билети и такси.
PAVLINAP написа:с две думи ще летим в разгара на лятото както е тръгнало......
а как нямям вече търпение.....
Вие за къде ще пътувате,Монреал или Торонто?
за сега ще пътувам само аз.....после очаквам агитката да се присъедини към бг-обществото в Квебек.....
......към Монреал.......а има ли някой планове да се установи в Торонто......е поне Монреал и Торонто не са на светлинни километри един от друг.....
* * *
Ние сме решили тръгваме всички заедно и детето,решихме че така ще ни е по-лесно и на тримата.Ще се опитаме от тук да си наемем квартира,ако не стане ще го мислим
PAVLINAP написа:Ние сме решили тръгваме всички заедно и детето,решихме че така ще ни е по-лесно и на тримата.Ще се опитаме от тук да си наемем квартира,ако не стане ще го мислим
Чудесно.....цялото семейство е по-весело......тези пътувания са заредени с приключенски дух.......
* * *