важно-първи случай на върнат от летището!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

Аватар
Mark

Мнение от Mark »

PALNI GLUPOSTI !!!

SA TOWA ZA WARNATIA 4OWEK !

Sigurno gi e pisal niakoj s otkazan Social :`))) ili niakoj, kojto niama kakwo da prawi

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

KolioBalkanski написа:...naprimer, ako canadec si dovede saprug/a toi tia niamat pravo na social za 10 godini....a v sravnenie takiva deto idvat nagotovo bez da sa platili edin cent mogat da vzimat social...
kade e spravedlivostta v tova?
Baj Kolio, za6to taka dawa6 informacia, kojato ne e 100 % wiarna ?

Winagi ima polojenia, pri koito se wzima Social.

Nedejte taka da podwejdate horata sas sluhowe.

Ciphas

Мнение от Ciphas »

Balbi,
4akame s netyrpenie da govorish s potyrpevshia i da snesesh sveja info za slu4kata.

Thanks.
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

stava duma za lo6 kasmet! karaka e popadnal v nepodhodia6tia moment na nepodhodia6toto miasto ,pred nepodhodia6tia slujitel ;-)
rabotih blizo 7g. kam slujbite za sigurnost na AK`Balkan`,direkciata ni rabote6e savmestno s nai-razli4ni grani4ni slujbi(mejdunarodni)
slujitelite na :KPP,Mitnici i ohranitelno vizovia kontrol kam (prevozva4a)avio konpaniite imat pravo da ne dopusnat,extradirat ili deportirat ,koito i da e(patnik) ,po li4na precenka ,bez obiasnenia! :evil:
spored men na6eneca e provokiral po niakakav na4in `diavola` da si pokaje rogata! a pri4inata poradi koiato sa mu kazali ,4e go vra6tat - moje da izmisliat kakvoto im doide na akala!Pravilata sa sazdadeni taka ,4e kogato se nalaga vinagi da ima vrati4ki 8) ...te mnogo dobre znaiat ,4e horata ne nosiat sas sebesi ,sumite ,koito sa deklarirali!
Tova ,4e e uspial da se varne o6te sledva6tata sedmica ,veroiatno se dalji na vrazki (do sega ne sam vijdal samolet v koito da niama pone edno prazno miasto,problema e da nameri6 koi da ti go rezervira, osobenno pri transferi na drugi leti6ta i smiana na konpaniata prevozva4 e slojno ,no ima globalna rezervacionna sistema koiato go dopuska ima na4ini pri podobni slu4ai ,dori da e za smetka na konpaniata ot koiato e kupen bileta ,taka 4e da ne se nalaga povtorno zapla6tane !
:idea: NE SE 6A6KAITE :lol: prosto si drajte ezika zad zabite ,pone dokato ne ste sigurni ,4e ste izlezli ot sterilna teritoria ,vedna6 prese4ete li granicata ,izvedat li vi izvan transfernia salon -niama problem,togava vra6taneto e mnooogo slojno i struva dosta po skapo na onzi ,koito iska da vi vra6ta :wink: :twisted:
no predi tova ste na ni4ia teritoria,po4ti bez prava i v nai-dobria slu4ai se smiata ,4e ste 4ast ot bagaja na samoleta v zavisimost ot flaga pod koito leti :metro:
Ta! niama ni6to za pritesniavane ,prosto po niakoga se slu4vat i takiva ne6ta :roll:
Последно промяна от filanki6iata на Чет Дек 04, 2003 12:34 am, променено общо 1 път.
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

:idea: TE NIAMAT PRAVO DA VI PRINUDIAT da afi6irate ,deklariranite pari NO! IMAT PRAVO da vi obiskirat i protokolirat(konstatirat) nali4nostta im :idea:
в 90% от слу4аите за да има обиск ,триабва да има при4ина,повод!
v ostanalite 10% obiska e pri rotinna proverka i nikoi niama da vi varne za tova ,4e vmesto s 10 000$ ste kacnali s 5000$ ,osven ako ne mu dadete niakakav povod da se zaiade s vas!
:idea: prosto ne se pravete na interesni :idea:
Последно промяна от filanki6iata на Нед Дек 07, 2003 12:04 am, променено общо 2 пъти.
bateto

Мнение от bateto »

Abe popadnal e na nyakoe rumanche mitnichar ,kazah go i predi,valka kogata si meni ,no nrava ne .Ama otkade da znaesh ,che profesiyata mu e rumanec ,ne mu go pishe na cheloto ta da ti stane yasno kolko da kihnesh.
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

ne znam dali niakoi,niakade e pisal ,no e vajno da se znae ot onezi koito ne vlizat s mnogo pari i smiatat da polu4avat socialni pomo6ti!
darjavata se interesuva pove4e ot tova kolko pari ste pisali v mit. deklaracia/viz. dokomenti/ (a ne kolko sa vi v djoba) za6toto ako tam pi6e 10 000$ ,kogato kacnete s 1000 i vi svar6at sled parvia mesec i se obarnete kam socialnite za pomo6t ,te 6te vi kajat ,4e za socialna pomo6t moje da kandidatstvate sled godina ,tai
kato spriamo standartite im s 10te000$ koito ste vpisali v deklaraciata ,moje da se izdarjate tolko vreme-ta taka ,darjavata se osvobojdava ot otgovornostta da vi izdarja v zavisimost ot parite koito ste deklarirali!estestvenno ,4e sme namerili re6enie i na tozi problem ,
v momenta masovo se kolekcionirat kasovi bele6ki ,za da se dokazva ,4e parite sa izrazhodvani za mnogo po-kratak srok,problema oba4e e ,4e kasovite bele6ki triabva da sa ot pla6tania s pari v broi a tuk masata ot hora(koito rabotiat po dogovor) se razpla6tat s debitni karti a tam se vijda nomera na smetkata( imeto) i ne stava :wink:
kakto i da e... ta ne mu berete tolko grija kak 6te gi izlajete s parite ot deklaraciata -6te izlajete sebe si ,te otdavna ne sa balaci ,vse pak parvata valna(ot izvan zemni BGta) gi e napadnala predi pove4e ot 10g. te ve4e sa podgotveni,sega predvijdat i novi stesnenia v biujeta za socialnite , 6te napalnat prese4kite okolo u4ili6tata s flag personi(po na6ensko dobrovolcite det spirat dvijenieto na kolite ,za da presi4at decata) liatoto pek ,zimata....stuuud!-nastroivaite se na valna ,ba4kane :twisted:
Последно промяна от filanki6iata на Съб Дек 06, 2003 12:37 pm, променено общо 2 пъти.
bateto

Мнение от bateto »

S edno utochnenie ;flag person; ili po nashenski kazano ;brigadie; poluchavat 12-14d. na chas i e mechta na imigranta da se uredi ,obiknovenno kato flag person moge da zapochne na 5d.na nyakoy parking ili stroeg,ne zablugdavay horata zashtoto tova vse pak e prestigna rabota ,obiknovenno se zapochva na mnogo po nisko nivo ,nyakoi se izmakvat ,no drugi ostavat za dalgo tam .
filanki6iata

Мнение от filanki6iata »

kazaha mi(mestni ot ba4kaneto mi) ,4e onezi bezdomnici ,koito imat globi ,zadaljenia kam darjavata za da ne se skatavat na toplo v zatvorite(kakto do sega se izlejavaha globite) gi pra6tali po prese4kite i svetofarite (ili sabirat bokluka pokrai magistralite,vse izmislena rabota... :? ),kato im akomolirali po 9 ili 9.50/h.-tolko im pla6tat i ako iziavat jelanie da prodaljat da rabotiat sled kato se izdaljat (pone taka znam za Montreal,drugade moje da e razli4no)na men i tolko mi se vijdat mnogo ,misleh 4e im pla6tat minimuma ,mnogo se samniavam v tova koeto kazva6,ne viarvam niakoi da pla6ta za podobna deinost ,pari koito se vzimat startovo kato za tehni4esko obrazovanie!
m.d. saprugat na sestra mi ba4ka6e kato vale kam firma(obslujva6tia kolite v parkingi,otkriti,zakriti,hotelski,vsiakakvi,parkira ,mie(s tapia) :shock: izkara kurs za celta!- a polu4ava6e samo ~8.50$/h :cry: ...
p.p. neka ne izlizame ot temata ,tuk za drugo ide re4
Последно промяна от filanki6iata на Нед Дек 07, 2003 12:12 am, променено общо 2 пъти.
mira

Мнение от mira »

Ne kazvam, 4e informatsiata ne e viarna( vsi4ko moje da se slu4i), no nie katsnahme na Dorval na 02. 12. i sa6to biahme sas mnogo po-malko pari ot deklariranite. Slujitelkata be6e izkliu4itelno mila i niamahme nikakvi problemi sas neia. Pojelavam na vsi4ki sre6ti samo s takiva mili hora.
Аватар
shnorhela
Лисодав
Обратна връзка:

Мнение от shnorhela »

Sha go vurnat ia kato mu mirishat chorapite, te i men za malko da ma vrunat ama predi da kacna si gi smenih. Taka che vnimavajte.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Mark написа:
KolioBalkanski написа:...naprimer, ako canadec si dovede saprug/a toi tia niamat pravo na social za 10 godini....a v sravnenie takiva deto idvat nagotovo bez da sa platili edin cent mogat da vzimat social...
kade e spravedlivostta v tova?
Baj Kolio, za6to taka dawa6 informacia, kojato ne e 100 % wiarna ?

Winagi ima polojenia, pri koito se wzima Social.

Nedejte taka da podwejdate horata sas sluhowe.
tova ne e nikakav sluh,
ako az vzimam social, moiata jena shte triabva da go izplashta...
dobre che ne sam tragnal da go vzimam
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
balbi

Grrrrt

Мнение от balbi »

Zdrasti,

Svyrzah se s moya priyatel.
Pitah go konkretno za kakvo sa go expedirali kym BG i toj kaza, 4e pri4inata iztyknata ot tyah bila parite cash!!!!
Tova i samo tova!!!
Taka 4e yavno e popadnal na kriv slujitel, kojto e spal na krivo prednata ve4er.
Sorry za zabavyaneto, no prosto ne polu4avah otgovor ot nego, a po telefona ne mojeh da go otkriya!
Tova e - nishto ne e izmisleno i ne e falsh. Prosto mi e kofti da go paste vyv foruma pismoto mu zashtoto vse pak e li4na korespondenciya kolkoto i kratko da e...
Kysmet frendz av majn:)
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

KolioBalkanski написа: ...ako az vzimam social, moiata jena shte triabva da go izplashta...
Mislia, 4e moje da kandidatstwa6 sam za Social samo ako ste razdeleni ili razwedeni, no towa e druga tema...

Ako nedaj boje edin den ti i tozi kojto te e sponsoriral ostenete bez sredtswa za prepitawane zadaljitelno 6te wzemete Social.
Ama jena ti da raboti, ti na Social - ne stawa :beer:

Заключено