todor++ написа:
Докторе, аз като влеза в метрото и се чувствам като във влака Бомбай - Калкута. И леко намирисва отвсякъде, ама...
Цирк да има, както казваш!
За намирисването не говоря!То се разбира от самосебе си.Ама пък съм свикнал от БГ като бях студент и ползвах обществения транспорт.Голяма работа.Не е болка за умирачка.
Док..........
Doktora написа:За намирисването не говоря!То се разбира от самосебе си.Ама пък съм свикнал от БГ като бях студент и ползвах обществения транспорт.Голяма работа.Не е болка за умирачка.
Док..........
Абе супер си е градския транспрт. Обаче май ще се разделяме вече с него.
Doktora написа:За намирисването не говоря!То се разбира от самосебе си.Ама пък съм свикнал от БГ като бях студент и ползвах обществения транспорт.Голяма работа.Не е болка за умирачка.
Док..........
Абе супер си е градския транспрт. Обаче май ще се разделяме вече с него.
Имаш крава пиеш мляко-нямаш.....возиш се на скай трена и на баса като мен.
Честито предварително!
И кво избра?
Док.......
П.С.
Какъв модел "Ауди" избра?
Doktora написа:Имаш крава пиеш мляко-нямаш.....возиш се на скай трена и на баса като мен.
Честито предварително!
И кво избра?
Док.......
П.С.
Какъв модел "Ауди" избра?
Този път заложих на японската автомобилна индустрия в по-тежкия сегмент. И като гледам май изобщо не сбърках.
Дойде ти на мойто най накрая ама трябваше време за да се убедиш.
Док..........
П.С.
Аз пък ще си купя американска щот сам фукара и беден отгоре натова.
Карал съм ги и двете.Ладата се оказа забележителен автомобил.
Дали щото бяхме по-млади и имахме хубави спомени не знам ама може би вид носталгия към времето което си замина от живота ни който бе свързан с тези модели и никога няма да се върне отново/както и тези Лади/.
Бахти и динозавъра дето съм!
Док.........