Koi se oplakva ot standarta v Kanada ?
Abe hora,kakvi sa tiia mneniia kakvo e tova 4udo?!Napravo me 6a6nahte!Stiga ste palnili glavite na horata s gluposti,be!Na men pak hranata mi haresva.I sirene ima dosu6t kato balgarskoto,i mruvki ima za zar-par na barbekuto i biri4ka!Eeeeeeeee-h kef!Ia po-veselo be hora!Nali sme do6li tuka uj da ni e po-dobre?Pak i v kraia na krai6tata tuk da ne sa dlajni da ugajdat na vseki!Niakoi ako otide da jivee v BG da ne bi da iade kakvoto e ial u tiah?!Jiveite si jivota i badete zdravi!
Napravo kato cheta s kakvo sa prinudeni da se hraniat niakoi sunarodnici v Canada zapochvam da se razubegdavam da idvam tam.Ami toku-vig sme ostanali nedohraneni...Ia da si sedim tuk-i iaicata ot selo sa presni,i turskite domati sa iadivni,a puk i dage ot vreme na vreme se sluchva i meso da opitame
A puk to e priasno -ot toku shto zaklano givotno otglegdano v ekologichen raion.
Ironiiata mi e suvsem dobronamerena,ne se surdete,molia!

Ironiiata mi e suvsem dobronamerena,ne se surdete,molia!
alexa
Kato idvate obache ne se nastroivaite predvaritelno na
"obetovana zemia" che da ne se prisaedinite barzo-barzo kam
kluba na mrankashtite.. Vsichko si iska vremeto, usiliata i
kompromisite.
"obetovana zemia" che da ne se prisaedinite barzo-barzo kam
kluba na mrankashtite.. Vsichko si iska vremeto, usiliata i
kompromisite.
- α & T
Абсолютно прав !bijou написа:Abe hora,kakvi sa tiia mneniia kakvo e tova 4udo?!Napravo me 6a6nahte!Stiga ste palnili glavite na horata s gluposti,be!Na men pak hranata mi haresva.I sirene ima dosu6t kato balgarskoto,i mruvki ima za zar-par na barbekuto i biri4ka!Eeeeeeeee-h kef!Ia po-veselo be hora!Nali sme do6li tuka uj da ni e po-dobre?Pak i v kraia na krai6tata tuk da ne sa dlajni da ugajdat na vseki!Niakoi ako otide da jivee v BG da ne bi da iade kakvoto e ial u tiah?!Jiveite si jivota i badete zdravi!

Bjou-to, mrankat shtot si nemat druga rabota...i shtot kopuvat razni pomii na evtinia i posle revat che bilo gadno ili razvaleno...shtot ne se nauchiha che na toia sviat vsichko si ima stena i kolkoto po-visoka e tolkova po-dobro e...kopuvat trabancheta za po 1000 dolara i revat che ne varvi kato poslednia model na BMW...i vse Canada im kriva za tova...ama inache varshat i dobra rabota....chovek kato gi chete barzo razbira kakvo i kak da ne pravi, ta da ne stava kato TIAH.bijou написа:Abe hora,kakvi sa tiia mneniia kakvo e tova 4udo?!Napravo me 6a6nahte!Stiga ste palnili glavite na horata s gluposti,be!Na men pak hranata mi haresva.I sirene ima dosu6t kato balgarskoto,i mruvki ima za zar-par na barbekuto i biri4ka!Eeeeeeeee-h kef!Ia po-veselo be hora!Nali sme do6li tuka uj da ni e po-dobre?Pak i v kraia na krai6tata tuk da ne sa dlajni da ugajdat na vseki!Niakoi ako otide da jivee v BG da ne bi da iade kakvoto e ial u tiah?!Jiveite si jivota i badete zdravi!

- α & T
Moga da vi dam nov povod za mrankane!Ot v4era ima sta4ka na 6ofiorite na avtobusi i metra!(v Montreal)Taka 4e vsi4ko jivo hodi pe6a(ili s kola ,ako ima)No malko joging ne bi se otrazil zle na nikogo.Ako ne otdavate goliamo zna4enie na ne6tata koito vi drazniat i gledate ot kam veselata im strana jivota 6te vi se stori prekrasen.Ta nali za tova se bori vseki 4ovek-da bade 6tastliv!!!Badete i vie!