Моля ако имате лично отношение да изяснявате- на лично съобщение. Нямам сили на всеки персонално да обърна внимание.
За сведение на този койтоспомена за самочувствието ми, ще кажа, че то е с ПЪЛНО покритие. Имам завършена медицина, и сестра съм от когато прав си ходил под масата.

Никого не съм агитирала към самолечение, а към наличие на ЕЛЕМЕНТАРНИ медикаменти в къщи. Такива, каквито и баба ти винаги държи в аптечката!

Баба Пена ако предпочита да я блъскат с наркотици, когато ибупрофена не помага- на здраве!!!! (между другото, ако беше питала преди да дойдеш, щеше да знаеш, че в тукашна аптека ибупрофен-под път и над път)
Ако някой чака по 6 часа с детето в спешното, защото тиленола не сваля температурата, да не се оплаква от местната система!
Който не е сигурен какво да пие от това, което е донесъл, с едно завъртане на телефона до личния си лекар в Б-я, ще знае. Да може да си помогне сам човек е въпроса, до момента, в който ще му помогне местен лекар, което НЯМА да е веднага!!!
Това е!!!
Не съм изброила и една десета от лекарствата, които аз донесох. И не случайно...Много добре ми е известно, че не всички умеят да ги използват...Но да не знаеш кога и за какво да пиеш бусколизин?

Бабо Пена, спор за аналгина няма да почвам пак...
Наркотиците, които се използват тук, също не се изпозват или са забранени у нас и са с мнооого повече странични ефекти. В колкото страни аналгина е забранен, в три пъти повече се използва редовно.
Без да съм фармаколог, но с достатъчно мед. образование, ще ти кажа, че всеки лекар в Б-я би се изсмял на подобни заявления. Приемаш или не за себе си си е твое право!
По повод моето отношение към аналгина, и още по-малко към компетенцията ми, моля да не изказваш мнение ако обичаш!

Това е за санкции от модератора!!!Рядко обръщам внимание на форумни идиотии, ама тази дето я снесе в темата считам за опасна.